Puntafwatering

Bouwdepot biedt u een mooi gamma aan van puntwatering voor de afvoer van regenwater of leidingwater.


Puntafwatering

Afvoerput: voor de afvoer van regen- en leidingwater

Water in huis snel en efficiënt afvoeren? Je doet het met een ACO Europoint afvoerput die je bestelt bij Bouwdepot. Wij verkopen namelijk kwalitatieve bouwmaterialen aan aannemers en particulieren en dat doen we altijd tegen scherpe prijzen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over je budget. In onze webshop kies je naast ACO Europoint ook uit een ACO Bluestone of ACO CleanBox afvoerput. Bestel daarom in onze winkel een afvoerput voor de afvoer van regen- en leidingwater en maak direct kennis met onze voordelen!

Wat is een afvoerput?

Een afvoerput sluit je aan op een waterafvoer om water snel af te voeren naar bijvoorbeeld het riool. Zo voorkom je dat een tuin, oprit of parkeerplaats blank komt te staan. Bestrating wordt hierdoor niet aangetast en ook voorkom je andere vormen van wateroverlast in de tuin. Heb je een afvoerput nodig voor je badkamer, garage of tuin? Bouwdepot heeft ook voor jou een geschikte afvoerput in het assortiment. Maak kennis met de afvoerputten van ACO Europoint, ACO Bluestone en ACO CleanBox.

ACO Europoint

De ACO Europoint is een modulaire afvoerput en geschikt voor elke type buitenharding. Een ACO Europoint afvoerput is er met een horizontale of verticale afvoer. Nieuwe onderdelen voeg je eenvoudig aan toe aan een ACO Europoint vloerput. Verder is een ACO Europoint afvoerput uit te breiden met een uitneembare geurafsluiter en vuilvangemmer. Een ACO Europoint afvoerput is gemakkelijk te reinigen er zijn verschillende, aanverwante roosters verkrijgbaar. Ga in onze winkel op zoek naar de beste ACO Europoint afvoerput voor jouw buitenruimte.

Voordelen ACO Europoint afvoerput

De aankoop van een ACO Europoint afvoerput levert je verschillende voordelen op. Waarom loont het om een ACO Europoint afvoerput aan te schaffen?


 • ACO Europoint is te plaatsen in elk type buitenverharding;

 • ACO Europoint is een modulaire afvoerput en daarom is inbouwhoogte niet langer een beperking;

 • ACO Europoint is eenvoudig te plaatsen en uit te breiden met aanverwante onderdelen;

 • Een ACO Europoint afvoerput helpt water efficiënt afvloeien en zo voorkom je dat je terras of bestrating blank komt te staan;

 • Een ACO Europoint afvoerput is er in verschillende uitvoeringen.


Wil je meer weten over een ACO Europoint afvoerput? Stel al je vragen over een ACO Europoint afvoerput aan een van onze specialisten.

ACO Bluestone

Een ACO Bluestone vloerput is ontworpen om wateroverlast te voorkomen. Een traditionele, gietijzeren put ziet er op een terras vaak niet aantrekkelijk uit. Bij het plaatsen van een ACO Bluestone vloerput is qua afdekking dezelfde natuursteen te gebruiken als voor de rest van het terras. De afwateringssleuf valt haast niet op en regen- en schrobwater vloeit probleemloos de afvoerput in. Een ACO Bluestone vloerput past bovendien probleemloos onder elke buitenwaterkraan.

Voordelen ACO Bluestone afvoerput

Een ACO Bluestone vloerput kopen? Het levert verschillende voordelen op. Bouwdepot zet alle pluspunten van een ACO Bluestone afwateringssysteem voor je op een rij:

 • ACO Bluestone beschikt over een betegelbaar deksel;

 • ACO Bluestone is gemakkelijk afneembaar en beschikt over een eenvoudig te reinigen waterslot;

 • ACO Bluestone integreer je probleemloos in een bestaand in voegpatroon;

 • De sleuf van een ACO Bluestone afvoerput vangt water probleemloos op;

 • Een ACO Bluestone afvoerput is verkrijgbaar in een horizontale en verticale afvoering.


Spreekt de ACO Bluestone vloerput je aan? Scrol door het aanbod van ACO Bluestone in onze digitale bouwmarkt en bestel de gewenste afvoerput online.

ACO CleanBox

Naast een ACO Europoint en ACO Bluestone afvoerput, bestel je bij Bouwdepot ook een ACO CleanBox. Dit is een afwaterende vloerbak die je combineert met een ACO CleanBox vloermatrooster. Deze vloerbak van polyesterbeton is geschikt voor plaatsing bij de voor- of achterdeur. Een ACO CleanBox waterbak is er in verschillende uitvoeringen en esthetisch te verwerken in allerlei soorten klinkers en tegels. Combineer de aankoop van een ACO Europoint of ACO Bluestone afvoerput met een ACO CleanBox afwateringssysteem en voorkom natte vloeren in je huis.

Voordelen ACO CleanBox afvoerput

Bevestig je een ACO CleanBox afvoerput bij de voor- of achterdeur, dan levert dit je de volgende voordelen op:


 • Een ACO CleanBox houdt vuil en water buiten de deur;

 • Een ACO CleanBox is probleemloos te integreren in een straat of terras van tegels en klinkers;

 • Een ACO CleanBox is aan te sluiten op een bestaande afvoer.


Verdiep je in het aanbod ACO CleanBox vloerbakken, bestel de gewenste afvoerput en verzeker je van een schone entree!

Hierom bestel je een ACO Europoint afvoerput bij Bouwdepot


Een ACO Europoint of ACO Bluestone afvoerput voordelig aanschaffen? Bestel een ACO Europoint vloerput in onze bouwmarkt en profiteer direct van onze competitieve prijzen. Een ACO Europoint afvoer wordt snel bij je thuis afgeleverd in Nederland en België, maar afhalen in Vlaanderen is ook een optie. We hebben afhaalpunten waar je een ACO Europoint afvoerput kan afhalen. Elke order wordt door ons zorgvuldig in behandeling genomen en daarom geniet je bij de aankoop van een ACO Europoint of ACO Bluestone afvoerput altijd van een uitstekende service. Bestel daarom bij Bouwdepot een ACO Europoint afvoerput en investeer in een slim afwateringssysteem.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S