Tegel nivelleer systemen

Je wil graag je terras heraanleggen of een tegelvloer leggen in de badkamer of keuken? Maak dan zeker gebruik van een tegel nivelleersysteem of tegel levelling systeem.Tegel nivelleer systemen

Waarom? Deze hulpstukken stellen je in staat om een perfect vlakke en egale tegelvloer of tegelwand te installeren. Een tegelnivelleersysteem kan zowel voor de vloer als voor wanden worden gebruikt. Door gebruik te maken van een tegel nivelleersysteem voorkom je hoogteverschillen tussen tegels onderling en zorg je ervoor dat alles waterpas is.

Hoe werkt het nivelleren van tegels precies?

Beschik je over jarenlange ervaring dan kan je perfect tegels zonder hulpmiddelen plaatsen, maar onze ervaring wijst uit dat dit een kunst is voor de professional. Meestal heb je na het plaatsen van je faience of tegel te maken met hoogteverschillen in het oppervalk. Vooral tijdens het droog- en uithardingsproces van de tegellijm kan vaak een krimp ontstaan. Hierdoor kan je oneffenheden en verschillen in hoogte van de tegels waarnemen. Met een tegelnivelleersysteem gebruik je meerdere hulpstukken zoals clips en spiëen, die deze hoogteverschillen opvangen en voorkomen.

Tegel Levelling Systeem en tegelnivelleersystemen online kopen bij Bouwdepot.be

Bij ons vind je een volledig gamma van alles wat je nodig hebt om je tegels zo strak en egaal mogelijk te plaatsen: zoals clips, spiëen en een tang. In de webshop van Bouwdepot beschikken we over een ruim aanbod, zodat je voor elk formaat tegel, dikte tegel én oppervlakte de juiste tegel nivelleer producten online kan kopen.

De voordelen van tegel nivelleer systemen

In tegenstelling tot vrij of gewoon handmatig plaatsen van tegels, geniet je met een tegel nivelleer systeem van volgende voordelen:

  • Mooie vlakke oppervlakken
  • Gemakkelijk te hanteren
  • Voegbreedte automatisch aan te passen
  • Zeer snelle plaatsing van tegels
  • Is ook voor bijv. 2cm terrastegels te gebruiken

Alle tegelnivelleersystemen zijn uit voorraad leverbaar. Je kan kiezen om ze op te halen of te laten leveren aan huis of op de werf.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S