(Afge)rond grind

Deze grindsoorten zijn van nature uit afgerond of hebben minder scherpe kanten dan traditionele grindsoorten.

Hierdoor zijn ze o.a. indeaal voor gebruik op dakterrasen en platte daken daar ze de dakbedekking niet beschadigen.


(Afge)rond grind

Grind kopen van de beste kwaliteit

Of je nu op zoek bent naar grind voor je oprit, plat dak of tuin: er is meer dan genoeg keuze. Bij Bouwdepot.be ontdek je grind in vele soorten en maten. Wanneer ze bovendien een licht afgeronde vorm hebben, beschadigen de stenen het materiaal van je dak niet. Ontdek de vele mogelijkheden en kom de juiste soort grind kopen voor jouw klusprojecten.

Grind in vele kleuren en maten

Wat je persoonlijke stijl ook is: je kunt altijd grind kopen dat hierop aansluit. Zo is het mogelijk om simpel grijs of zwart grind voor je oprit of dak te bestellen, maar misschien wil je juist een natuurlijker effect creëren met bruin of beige grind. Ook kleurenmixen horen bij de mogelijkheden. Dit grind bestaat uit verschillende complementerende tinten, die vooral in een sierperk goed tot hun recht komen. Ook het formaat van de verschillende soorten grind is wisselend. Kies voor fijne steentjes om een rustig en modern effect te creëren. Grovere stenen zorgen juist voor een rustieker resultaat.

De juiste hoeveelheid grind voor iedere klus

Ieder project vraagt weer om een andere hoeveelheid grind. Zoek je grind voor je oprit of tuin of wil je een klein plat dak bedekken met stenen? Dan is 500 kilo waarschijnlijk toereikend. Voor kleine sierperken zijn zakken van 25 of 40 kilo soms al voldoende. Natuurlijk kun je bij ons ook grind kopen voor grote klussen, van complete dakbedekking tot een grote tuinrenovatie. In dat geval kies je voor de big bags in het assortiment. Deze komen in groottes van 500 tot 1500 kilo, maar het is ook altijd mogelijk om meerdere big bags te bestellen. Zo heb je voldoende grind bij de hand om het project perfect te voltooien.

Koop je grind bij Bouwdepot.be

Welke klus je ook klaart, het is belangrijk om goed materiaal bij de hand te hebben. In dat geval zit je goed bij Bouwdepot.be. Bij ons kun je grind kopen van de beste kwaliteit. Deze prachtige natuurlijk afgeronde stenen zijn eenvoudig aan te brengen en dankzij het transport in big bags ook makkelijk op te bergen voor een later moment. Wij regelen het transport, waardoor jij je enkel hoeft te richten op het verdere kluswerk. Ontdek ons ruime assortiment grind en vind een kleur en formaat die jouw dak, oprit of tuin perfect complementeren.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S