Dakvensters, koepels & lichtstraten

Dakvensters zijn ideaal voor het verlichten en verluchten van een omgeving. Dakvensters zijn verkrijgbaar in tal van types. De meest bekende zijn tuimelende en uitzetbare dakvensters van het merk FAKRO. Naast dakvensters bieden wij ook allerlei toebehoren en accesoires aan als verduistergordijnen, muggengaas, buitenzonnewering, gootstukken voor ...
Dakvensters zijn ideaal voor het verlichten en verluchten van een omgeving. Dakvensters zijn verkrijgbaar in tal van types. De meest bekende zijn tuimelende en uitzetbare dakvensters van het merk FAKRO. Naast dakvensters bieden wij ook allerlei toebehoren en accesoires aan als verduistergordijnen, muggengaas, buitenzonnewering, gootstukken voor pannen of leien, onderdakkraag en isolerend kader. Al deze type dakvensters en toebehoren kan je online aan scherpe prijzen kopen bij bouwdepot.

Een lichtstraat is de ideale oplossing voor platte daken waar men een transparante constructie in een grotere opening wenst te verwerken. De lichtstraat creëert een belangrijke bron van natuurlijke lichtinval in combinatie met de vertrouwde kwaliteit van onze dakvensters. Dit resulteert in een optimale lichtinval voor elke ruimte onder het plat dak. Bekijk alvast ons online assortiment lichstraten van het merk ILLUMY en profiteer van onze voordelige prijzen!

Lichtkoepels brengen 30 tot 50% extra (dag)licht binnen. Lichtkoepels vormen een esthetische en duurzame afsluiting van openingen in het dak. Ideaal als u een binnenruimte heeft die te donker is, of als u een oude platen lichtkoepel, lichtstraat of glaskoepel wil vervangen. Bij Bouwdepot bent u aan het juiste adres voor lichtkoepels van het merk SKYLUX.

Bouwdepot biedt een compleet assortiment aan dakvensters, lichtkoepels en lichtstraten.
Lees meer

Subcategorieën

 • Dakvensters
  Bij Bouwdepot kan je FAKRO dakramen online kopen aan concurrentiële prijzen.

  We hebben de hardlopers in dakvensters en toebehoren online beschikbaar gezet zodat je deze snel kan bestellen. Maar je kan via Bouwdepot alle FAKRO dakvensters, platdakvensters en toebehoren online aankopen en dit aan een gunstige prijs. Laat ons via de klantendienst weten welk model en/of accessoire je wenst te bestellen en die je niet terugvindt op onze webshop.

  Je kan je dakraam laten leveren of gratis afhalen op een afhaaldepot naar keuze.
 • Lichtkoepels
  Bij Bouwdepot kan je SKYLUX dakkoepels online kopen aan concurrentiële prijzen.

  We hebben een aantal hardlopers standaard op voorraad liggen zodat we deze snel kunnen leveren. Maar in principe kan je alle SKYLUX dakkoepels aankopen via Bouwdepot. Laat ons via de klantendienst weten welk model je wenst te bestellen.
 • Lichtstraten
  Bij Bouwdepot kan je eenvoudig een lichtstraat online kopen en laten plaatsen aan scherpe prijzen! Er zijn 2 uitvoeringen:

  1. Luxlight BASIC = standaard lichtstraat beschikbaar in diverse modellen (bekijk hier de brochure)
  2. Luxlight ILLUMY lichtstraat (bekijk hier de brochure):
  KENMERK/TYPE ILLUMY DESIGN ILLUMY ENERGY ILLUMY DAY & NIGHT
  Strak design; groot raam X X X
  Extra hoge isolatiewaarde - X X
  LED verlichting - - X

  Zowel de BASIC als de ILLUMY is beschikbaar in:
  • LESSENAARSDAK geplaatst tegen een muur
  • LESSENAARSDAK vrijstaand
  • ZADELDAK

  Alle prijzen zijn INCLUSIEF levering én plaatsing.
  Woning 10 jaar of ouder? Dan kan je de lichtstraat aankopen aan btw-tarief 6%.

  Gebruik de product filter links om de lichstraat van jouw dromen snel te vinden!