Draadpaneel afsluitingenDraadpaneel afsluitingen

Draadpaneel afsluitingen voor een stevig hekwerk

Je tuin voorzien van een duurzame omheining? Met draadpaneel afsluitingen kies je voor een stevig hekwerk. Ze zijn geschikt voor in de zij-, voor- en achtertuin. Bovendien combineer je ze probleemloos met een tuinhek of -poort. Op die manier geniet je van een hekwerk waar je jarenlang plezier aan beleeft. Bouwdepot verkoopt draadpanelen in alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld uit een draadpaneel met een 3D structuur of een vlak draadpaneel. Daarnaast bestel je bij ons ook een ronde of vierkante paal voor harmonicagaas. Onmisbaar bij het bevestigen van een draadpaneel. Naar welk type hekwerk gaat jouw voorkeur uit?

 Wat zijn draadpaneel afsluitingen?

Draadpaneel afsluitingen zijn gemaakt van gelast metaaldraad. Zo creëer je een betrouwbare en duurzame afsluiting in de tuin. Ze zorgen voor stevigheid en stabiliteit en daarom kom je ze naast privétuinen ook tegen op publieke terreinen en voetbalvelden. Op bedrijfsterreinen zijn vaak zwaardere panelen nodig om bezoek van ongenode gasten tegen te gaan. Er zijn verschillende manieren om draadpaneel afsluitingen te bevestigen en daarom heb je bij Bouwdepot de keuze uit verschillende bevestigingssystemen.

Wat zijn de voordelen van een draadpaneel met 3D structuur?

Een vlak draadpaneel wordt veel verkocht, maar je hebt ook de keuze voor een draadpaneel met 3D structuur. Ga je voor een draadpaneel met 3D structuur? Dit levert je de volgende voordelen op: 

  • Een draadpaneel met 3D structuur houdt inbrekers perfect op afstand;

  • Een draadpaneel met 3D structuur kenmerkt zich door een grote stevigheid;

  • Een draadpaneel met 3D structuur is verkrijgbaar in verschillende formaten;

  • Een draadpaneel met 3D structuur is een veilige afrastering voor kinderen en huisdieren. 

Wil je een onderhoudsvrij hekwerk voor je tuin, parkeerplaats of erf? Bekijk het aanbod draadpanelen bij Bouwdepot en plaats de gewenste benodigdheden in je digitale winkelmand.

 Wat is het nut van een betonplaat en een betonplaathouder?

Ben je op zoek naar een compleet pakket draadpanelen? Combineer de aankoop van draadpanelen met een betonplaat en betonplaathouder. Op die manier zorg je voor een extra stevig hekwerk. Een betonplaat van Bouwdepot heeft een hoogte van dertig centimeter en is perfect te gebruiken met een 3D of vlak paneel. Daarnaast sluit een betonplaat uit onze webshop naadloos aan op de polyvinylchloride (pvc) betonplaathouders. Ga daarom voor een hekwerk met voetplaat voor draadpaneel omheiningen én een betonplaathouder die daar perfect op aansluit.

 Hoe plaats je draadpanelen?

Draadpanelen verzekeren je van een stevige en betrouwbare omheining. Gebruik daarom een paal voor harmonicagaas uit onze webshop om de panelen aan elkaar bevestigen. Een draadpaneel is veelal eenvoudig te vast te maken aan een paneel voor harmonicagaas, maar voor een beter resultaat is het aan te raden om een betonnen voetplaat voor draadpaneel omheiningen te gebruiken. Zo wordt de stevigheid van je hekwerk gegarandeerd. Advies op maat nodig bij het plaatsen van een omheining? Win informatie in bij een van onze bouwspecialisten.

 Hierom draadpaneel afsluitingen kopen bij Bouwdepot

Een hekwerk van draadpanelen bevestigen op je erf of in de tuin? Een voetplaat voor draadpaneel omheiningen en ook draadpanelen bestel je voordelig in onze webshop. We leveren de panelen in Nederland en België, maar een vlak draadpaneel ophalen bij een afhaaldepot in Vlaanderen is ook een optie. Ontvang je liever eerst een offerte voor een tuinafsluiting? Gebruik het offerteformulier op de website, dan ontvang je snel een prijsopgave op maat in je mailbox. Bouwdepot verzekert je hoe dan ook van een uitstekende service!

 

 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S