Regenwaterpompen

Een regenwaterpomp kopen is een slimme manier om waterverspilling tegen te gaanRegenwaterpompen

Wil je regenwater hergebruiken en jouw steentje bijdragen aan een beter milieu? Een regenwaterpomp kopen, is dé manier om zuiniger met water om te gaan. Regenwater vang je namelijk op in een reservoir of tank waarna je een regenwaterpomp inzet om het water opnieuw te gebruiken. Een regenwaterpomp kopen, dat doe je eenvoudig bij Bouwdepot. In onze webshop heb je keuze uit verschillende regenwaterpompen voor zowel particulier als professioneel gebruik. Verder voorzien we je graag van informatie hoe een regenwaterpomp installeren. Een betrouwbare regenwaterpomp kopen? Plaats je bestelling in onze webshop!

Wat is een regenwaterpomp en hoe werkt dit systeem?

Een regenwaterpomp is een pomp die je inzet voor het hergebruiken van regenwater. Met dit systeem vang je regenwater op om dit vervolgens op te slaan in een reservoir of tank. De pomp transporteert het water via een aanzuigslang naar het gewenste punt. Vervolgens gebruik je het regenwater voor allerhande klusjes, zoals het bewateren van de tuin of het wassen van de auto. Er zijn ook regenwaterpompen die een toilet van water voorzien. Een regenwaterpomp kopen is daarom een interessant alternatief om verspilling van kostbaar drinkwater tegen te gaan en een goede keuze voor het milieu.

Welke voordelen biedt een regenwaterpomp kopen?

Een regenwaterpomp kopen voor het opnieuw gebruiken van regenwater levert aantrekkelijke voordelen op. Bouwdepot somt ze voor je op:


  • De opvang van regenwater is voordeliger dan het gebruik van leidingwater;

  • Het opnieuw gebruiken van regenwater is milieuvriendelijk en ook beter voor de bloemen en planten in je tuin;

  • Regenwater bevat minder kalk en daarom gaat een regenwaterpomp bij correct gebruik langere tijd mee;

  • Een regenwaterpomp installeren, dat kan iedereen!

  • Regenwater is ook geschikt voor het toilet of de wasmachine.


Een regenwaterpomp kopen, is dus om meerdere redenen een aantrekkelijke investering. Bekijk het assortiment regenwaterpompen in onze webshop en lees onze tips hoe een regenwaterpomp installeren.

Aanbod regenwaterpompen bij Bouwdepot

In onze webshop vind je een ruim aanbod regenwaterpompen. Ga voor een onder- of bovengrondse regenwaterpomp van verschillende merken, zoals GARDENA, DAB, MULTIMAT, SIGMA of OPMA. Combineer je aankoop met een van de regenwatertanks en vergeet ook niet een regenwaterfilter aan te schaffen. Dankzij onze handige productfilter vind je snel wat nodig is. We zien je order voor een nieuwe regenwaterpomp graag bij ons binnenkomen!

Regenwaterpomp installeren: hoe doe je dat?

Heb je een regenwaterpomp in goede orde ontvangen en wil je een regenwaterpomp installeren? Bouwdepot voorziet je van een aantal praktische tips omtrent een regenwaterpomp installeren. Hoe een regenwaterpomp installeren, is afhankelijk van het type pomp dat je hebt aangeschaft. Een dompelpomp plaats je simpelweg in het water, terwijl je een hydrofoorpomp op een stevige ondergrond moet bevestigen. Zorg bij een regenwaterpomp installeren altijd voor een correcte bevestiging van de aanzuigaansluiting. 

Hierom een regenwaterpomp kopen bij Bouwdepot

Slimmer en efficiënter omgaan met regenwater doe je door te kiezen voor een regenwaterpomp te kopen in onze webshop. Een regenwaterpomp kopen bij Bouwdepot levert je verschillende voordelen op. Je geniet altijd van een scherpe prijs én een uitstekende service én levering. Na een regenwaterpomp kopen, wordt het bestelde artikel snel bij je bezorgd in Nederland of België. Een regenwaterpomp kan je ook eenvoudig ophalen in één van onze depots in Vlaanderen. Kortom: kies voor een regenwaterpomp kopen in onze veelzijdige bouwmarkt en profiteer direct van onze voordelen!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S