Luchtdichting & isolatieschuim

Dampscherm: onmisbaar bij dakisolatie

Vochtige lucht in huis of een bedrijf tegengaan? Gebruik een dampscherm om condens binnenshuis te voorkomen. Deze water- en luchtdichte folie houdt vochtige lucht optimaal tegen. Dit materiaal wordt voornamelijk gebruikt bij het isoleren van daken. Verbeter daarom de isolatiewaarde van een huis of bedrijf d...

Dampscherm: onmisbaar bij dakisolatie

Vochtige lucht in huis of een bedrijf tegengaan? Gebruik een dampscherm om condens binnenshuis te voorkomen. Deze water- en luchtdichte folie houdt vochtige lucht optimaal tegen. Dit materiaal wordt voornamelijk gebruikt bij het isoleren van daken. Verbeter daarom de isolatiewaarde van een huis of bedrijf door je aankoop te doen bij Bouwdepot.

Lees meer

SubcategorieënLuchtdichting & isolatieschuim

Welk dampscherm is geschikt voor jouw klus?

Ben je op zoek naar een kwalitatieve dampscherm die ook eenvoudig te verwerken is? Ga dan voor dampscherm Isover. De folie met vochtregulerende functie zorgt voor een aangenaam en gezond binnenklimaat. Een dampscherm van Isover is te gebruiken door zowel professionals als particulieren.

Ontdek ons overige aanbod isolatiemateriaal

Naast een dampscherm kopen, kan je bij ons nog veel meer isolatieproducten vinden. Bouwdepot is namelijk gespecialiseerd in de verkoop van isolatie- en bouwmaterialen. Daarom zijn wij de ideale partner wanneer je volop bezig bent met verduurzamen. Bovendien bestel je alles gemakkelijk online!

Waarom een dampscherm kopen bij Bouwdepot?

Dampscherm van goede kwaliteit aanschaffen? Koop dan je bouwmaterialen in onze webshop. Al onze producten zijn uitvoerig getest en dus kies je te allen tijde voor hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast profiteer je van goedkope prijzen en kan je natuurlijk rekenen op de juiste support. Bouwdepot bezorgt in Nederland en België, maar je bestelling is ook af te halen bij een van onze depots.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S