MatkadersMatkaders

Matkaders: voorkom struikelgevaar bij je entree 

Verrijk je de entree van je huis of kantoor met inkommatten? Voorkom struikelgevaar en gebruik een matkader bij een inkom- of vloermat. Een vloermatkader is snel en gemakkelijk te plaatsen en verbetert de esthetische uitstraling van de entree. Bouwdepot verkoopt bouwmaterialen aan aannemers en particulieren en beschikt over een ruim aanbod kaders voor deurmatten. Wil je een exclusieve ingang creëren? Ga voor een mat met een aluminium kader of messing kader. Wij verkopen ze in verschillende maten en ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Doe daarom je aankoop in onze digitale webshop en profiteer direct van onze scherpe prijzen!

 Welke voordelen biedt een aluminium kader voor een mat?

Gaat je voorkeur uit naar een matkader met aluminium rand? Dit levert je onderstaande voordelen op: 

  • Dit type matkader is geschikt voor binnen en buiten;

  • Het zorgt voor stabiliteit dankzij de bovenrand;

  • Een matkader met aluminium rand houdt een mat stevig op zijn plaats en beschermt de vloer;

  • Een aluminium matkader verzekert je van esthetische meerwaarde aan je interieur.

Behalve een kader van aluminium is het ook mogelijk om te kiezen voor een messing kader. Onregelmatige vormen zijn op aanvraag mogelijk. Bekijk direct het aanbod en de mogelijkheden op onze website. 

Wanneer kies je voor een matkader op maat?

Heb je specifieke wensen bij de aankoop van een matkaders? Bouwdepot biedt de mogelijkheid voor een vloermatkader op maat. Hiervoor hoef je geen offerte op te vragen, want de prijs is direct te berekenen via de website. Voer de gewenste lengte- en breedtematen online in en je krijgt direct de prijs inclusief btw te zien. Houd rekening met een productietermijn van zeven werkdagen. Is een matkader op maat klaar? We informeren je hierover en dragen zorg voor een snelle levering. Liever ophalen bij een afhaaldepot? Laat het ons weten!

Verimpex: expert in inkommatten en vloermatkaders 

Bij de aankoop van een matkader staat kwaliteit voorop. Een uitstekende reden om te kiezen voor een Verimpex matkader. Dit Vlaamse bedrijf produceert duurzame vloermatten en matkaders voor particulieren en bedrijven. Verimpex is al sinds 1983 dé bakermat van vooruitstrevend vakmanschap. Selecteer daarom de gewenste matkaders in onze webshop en ga voor een kader van de allerbeste kwaliteit. 

Aanbod matkaders in onze webshop 

Ben je op zoek naar een nieuw matkader? De beste kaders voor matten bestel je in onze webshop. Er is keuze uit verschillende standaardmaten, maar ook maatwerk is een optie. De kaders zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart of messing. Heb je advies nodig bij de aankoop van matkaders. Bel gerust met een van onze matspecialisten of stuur een bericht via de e-mail of het contactformulier. We komen er dan snel bij je op terug. 

Hierom bestel je een vloermatkader op maat bij Bouwdepot

Een stevig aluminium kader kopen voor je entree? Het is altijd zinvol om dit in onze webshop te doen. Al onze bouwmaterialen zijn uitvoerig getest door professionals en daarom van hoogwaardige kwaliteit. Bestellen en betalen doe je eenvoudig en veilig online. We hanteren snelle levertijden en bezorgen in zowel Nederland als België. Dit doen we bij je thuis of op de werf. Daarnaast beschikken we bij Bouwdepot over maar liefst veertien afhaaldepots. Kaders ophalen is dus ook een optie. Zien we je bestelling snel bij ons binnekomen?


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S