EXELGREEN kunstgras

Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres!  Exelgreen kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Exelgreen voor tuin, balkon en terras. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die ...
Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres!  Exelgreen kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Exelgreen voor tuin, balkon en terras. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die je nodig zal hebben om je kunstgras te plaatsen. Denk aan kunstgrasondergronden en materiaal om je kunstgras te bevestigen. Exelgreen kunstgras voor ieder tuin, balkon en terras snel en op maat geleverd wanneer je besteld bij bouwdepot.
Lees meer

Subcategorieën

 • exelgreen kunstgras voor tuin
  Onze collectie kunstgras voor in de tuin: sterke kwaliteit (10 jaar garantie!) en vooral nauwelijks te onderscheiden van echt gras!
 • exelgreen kunstgras voor balkon/terras
  Onze collectie kunstgras voor balkon en (dak)terras: mooi, kwalitatief (5 jaar garantie) en vooral betaalbaar!
 • Ondergrond voor exelgreen kunstgras
  Een mooi voordeel van kunstgras is dat er geen onkruid tussen het 'gras' groeit. Dit is absoluut waar echter enkel wanneer men gebruik maakt van een worteldoek onder het kunstgras. Zonder deze geotexiel kan er onkruid door de perforaties van de matten, die de afvoer van regenwater mogelijk maken, groeien.

  Tevens hebben we een schokabsorberende ondermat beschikbaar die er voor zorgt dat men zacht valt indien het kunstgras op een harde ondergrond wordt geplaatst.
 • Bevestiging van exelgreen kunstgras
  Hoewel kunstgras een zeker gewicht heeft, is het noodzakelijk dat de grasmat wordt bevestigd aan de ondergrond. We hebben hiervoor kleefpatches beschikbaar indien deze plaatst wordt op een harde ondergrond. Alsook bevestigingshaken voor het vast zetten op een losse grond (zand).

  Wanneer er meerdere stroken kunstgras naast elkaar op een harde ondergrond worden geplaatst dan dienen de naden met elkaar verbonden te worden met naadband die zowel in zelfklevende voorgeliijmde als niet-zelfklevende uitvoering beschikbaar is.