Vloerverwarming

Bij Bouwdepot kan je online Schlüter vloerverwarming kopen aan competitieve prijzen: het BEKOTEC-TERM systeem op warm water alsook het elektrisch DITRA-HEAT systeem. 

Hieronder kan je een basisassortiment vinden. We kunnen echter ALLE BEKOTEC-TERM en DITRA-HEAT producten binnen de week verzenden! Aarzel dus niet ons te contacteren als je een ...
Bij Bouwdepot kan je online Schlüter vloerverwarming kopen aan competitieve prijzen: het BEKOTEC-TERM systeem op warm water alsook het elektrisch DITRA-HEAT systeem. 

Hieronder kan je een basisassortiment vinden. We kunnen echter ALLE BEKOTEC-TERM en DITRA-HEAT producten binnen de week verzenden! Aarzel dus niet ons te contacteren als je een ander product online wenst te bestellen.
Lees meer


Vloerverwarming

Vloerverwarming leggen voor een efficiënte warmteverdeling in huis

Wil je je huis op efficiënte wijze verwarmen en hoge stookkosten voorkomen? Vloerverwarming werkt op een temperatuur van ongeveer 35 graden Celsius en verbruikt veel minder energie dan bijvoorbeeld radiatoren en convectoren. Met vloerverwarming zet jij je thermostaat in huis al snel twee graden lager. Een goede reden om je huis te voorzien van vloerverwarming. Ga je vloerverwarming leggen in een nieuwe of bestaande woning? Bouwdepot helpt je aan alle benodigdheden. Bekijk daarom het aanbod in onze webshop en laat je elektrische vloerverwarming door ons team bezorgen op elk huisadres in Nederland of België. Je kan het ook eenvoudig ophalen in één van onze depots.

Wat is vloerverwarming en hoe werkt het?

Vloerverwarming werkt door middel van stralingswarmte. Deze warmte wordt verspreid door verwarmingsbuizen onder de vloer door je huis. Verwarmingsbuizen worden op vaste afstand over de volledige vloer gelegd en dit resulteert in een gelijkmatige warmteverdeling. Het is een kostbaar verwarmingssysteem, want het is duurder in aanschaf dan bijvoorbeeld radiatoren en convectoren. Tegelijkertijd levert vloerverwarming leggen je een aantrekkelijk rendement op, want je bent verzekerd van een betere warmteverdeling en ook profiteer je van een lagere energienota. Bereken direct hoeveel verwarmingsbuizen je nodig hebt om optimaal te profiteren.

Welke voordelen biedt elektrische vloerverwarming?

Vloerverwarming op basis van elektriciteit levert aantrekkelijke voordelen op. Wat is de meerwaarde van elektrische vloerverwarming ten opzichte van radiatoren en traditionele vloerverwarming?


  • Het is geschikt voor elke vloerafwerking;

  • Elektrische vloerverwarming is goedkoper in aankoop dan traditionele vloerverwarming;

  • Het heeft een kortere opwarmtijd;

  • Elektrische vloerverwarming heeft een lage opbouwhoogte en dit voorkomt allerlei hak- en breekwerkzaamheden;

  • Elektrische vloerverwarming is duurzaam in combinatie met een elektrische waterpomp en zonnepanelen.


Enthousiast over de pluspunten? Bestel alle benodigdheden in onze webshop en start direct met vloerverwarming leggen.

Stappenplan vloerverwarming leggen

Met het stappenplan van Bouwdepot gaat vloerverwarming leggen je gemakkelijker af:


  1. Zorg bij vloerverwarming leggen altijd voor een schone ondergrond;

  2. Maak twee sleuven in de muur voor de thermostaat;

  3. Bevestig vloerverwarmingsmatten op de ondervloer;

  4. Sluit vloerverwarmingsmatten aan op de thermostaat;

  5. Breng de (onder)vloer aan en wacht vier weken voor je de vloer in gebruik neemt.


Aanbod vloerverwarming bij Bouwdepot

Snel aan de slag met vloerverwarming leggen? Bestel een traditioneel vloerverwarmingssysteem in onze webshop of ga voor elektrische vloerverwarming. We hebben allerlei benodigdheden in het assortiment voor vloerverwarming leggen in huis. Kies bijvoorbeeld uit elektrische systemen, noppenplaten, randisolatie, waterdichtingsdoeken, isolatietape en verwarmingsbuizen. Scrol door ons aanbod en bestel direct wat nodig is om vloerverwarming succesvol te leggen. Kom je ergens niet uit? Laat het ons weten, want we denken graag met je mee.

Vloerverwarming bestellen tegen competitieve prijzen

Vloerverwarming leggen in huis, dit doe je met verwarmingssystemen afkomstig van diverse topmerken. In onze webshop heb je de keuze uit allerlei benodigdheden om met succes vloerverwarming te leggen. Hierbij geniet je altijd van scherpe prijzen en materialen die uitvoerig zijn getest door verschillende aannemers. Op die manier voorkom je een miskoop en investeer je in een kwalitatief verwarmingssysteem. Start op korte termijn met vloerverwarming leggen en plaats een order in de webshop. Geef aan of je voorkeur uitgaat naar verzending aan huis of dat je je aankoop liever ophaalt bij een depot in Vlaanderen. Verwarm je huis op duurzame wijze en ga voor elektrische vloerwarming. We zien je bestelling met belangstelling tegemoet.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S