Grondprimers & additievenGrondprimers & additieven

Grondprimers en additieven

Ben je op zoek naar de beste primer voor ondergronden of muren? Een gebruiksklare primer bestel je online bij Bouwdepot. Wij verkopen meerdere grondprimers en additieven aan aannemers en handige doe-het-zelvers. Een voorstrijkmiddel voor ondergronden is van topkwaliteit en meestal op voorraad. Zo kun je altijd snel van start met het bewerken van ondergronden en muren en heb je een klus snel afgerond. Welke sneldrogende primer heb jij nodig voor je bouw- of renovatieklus? Scrol door ons aanbod grondprimers en additieven en bestel een gebruiksklare primer bij Bouwdepot. 

Wat is het nut van een voorstrijkmiddel voor ondergronden? 

Met een voorstrijkmiddel voor ondergronden leg je bijvoorbeeld een perfecte basis voor het leggen van keramische tegels. Daarnaast gebruik je dit product ook wanneer je binnen- en buitenmuren gaat schilderen. Een voorstrijkmiddel of waterdichte primer is daarom een belangrijke hechtbrug tussen de ondergrond en de materialen die je daarop verwerkt. Het zorgt voor een gladde en dichte ondergrond. Bovendien is het een aanwinst voor een zuigende ondergrond, want dankzij een waterdichte primer ontstaan er minder snel banen en strepen in een verflaag.

 Welke voordelen biedt een sneldrogende primer?

Het gebruik van een sneldrogende hechtprimer brengt allerlei voordelen met zich mee. Bouwdepot zet ze voor je op een rij:

  • Een sneldrogende primer is meestal geschikt voor binnen en buiten;

  • Een waterdichte primer is toepasbaar op verschillende ondergronden: (cellen)beton, gipskarton, hout, keramiek en metaal;

  • Een gebruiksklare primer heeft een droogtijd van ongeveer één uur;

  • Een sneldrogende hechtprimer verstevigt altijd de ondergrond waarop je werkt;

  • Een sneldrogende primer is verkrijgbaar voor verschillende toepassingen en daarom vind je in onze webshop ook voor jouw klus een passende primer voor muren, plafonds en vloeren.

 Verdiep je in het aanbod grondprimers en additieven bij Bouwdepot of laat je adviseren door een van onze professionals. 

Welke primer voor muren gebruiken? 

Ga je de binnen- of buitenmuren van je woning schilderen? Gebruik voor het beste resultaat altijd een geschikte primer voor muren. Een voorstrijkmiddel voor poreuze ondergronden is een slimme keuze, want dit middel is bedoeld voor zowel binnen- als buitenmuren. Een waterdichte primer nodig voor het bewerken of betegelen van muren in de badkamer? Een primer van het merk Mapei Fugolastic komt goed van pas in vochtige ruimtes. Kom je er zelf niet uit? Laat ons je helpen aan een geschikte, sneldrogende hechtprimer voor jouw tegel- of schilderklus. Op die manier loopt geen enkele klus vertraging op.

 Aanbod grondprimers en additieven bij Bouwdepot 

Een voorstrijkmiddel voor ondergronden of primer voor muren aanschaffen? De beste primers en additieven bestel je in onze webshop. We hebben een ruim assortiment hechtprimers voor je in petto. Een waterdichte primer is goed te combineren met tegellijm poeder en tegellijm pasta. Zo verzeker jij je van een strakke en egale badkamer, keuken of toilet. Welke primer of voorstrijkmiddel je ook bestelt, je geniet altijd van onze scherpe prijzen! 

Hierom bestel je online een gebruiksklare primer

 Voorstrijkmiddel voor ondergronden nodig? Een sneldrogende hechtprimer voor je klus bestel je bij Bouwdepot. Elke primer voor ondergronden is zorgvuldig getest door professionals en daarom verzeker jij je te allen tijde van een kwalitatieve, waterdichte primer. Een sneldrogende hechtprimer wordt snel toegestuurd naar je adres of werf in België of Nederland, maar is ook op te halen bij een afhaaldepot in Vlaanderen. Bestel daarom de gewenste grondprimers en additieven in onze webshop en profiteer van een snelle levering en uitstekende service.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S