ZichtremmersZichtremmers

Zichtremmers: voor plaatsing tegen een bestaande afscheiding

Wil je meer privacy en comfort in de tuin? Dit realiseer je met een zichtremmer. Privacy met natuurlijke uitstraling is mogelijk door je aankoop te doen bij Bouwdepot. Wij bieden je de keuze uit meerdere zichtremmers en helpen je graag een kunsthaag, heidemat of tuinscherm. Scrol door ons aanbod en doe je aankoop gemakkelijk online. Ga voor meer privacy met een natuurlijke uitstraling of laat je oog vallen op een kunstmatig afzeildoek. Heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Bel, mail of stuur een berichtje via de chat. 

Wat zijn zichtremmers?

Ongewenste inkijk in de tuin tegengaan? Dit doe je met behulp van zichtremmers. Ze belemmeren het zicht en zijn er in verschillende vormen: een kunsthaag, heidemat, tuinscherm of een afschermdoek voor de omheining. Een uitstekende manier om nieuwgierige blikken van buren voorbijgangers tegen te gaan! Dankzij een breed aanbod remmers heeft Bouwdepot ook voor jouw tuin een geschikte oplossing. Creëer daarom een mooie omheining met behulp van de bouwmaterialen uit onze webshop.

 Welke voordelen biedt een zichtremmer?

Het plaatsen van een zichtremmer in je tuin brengt diverse voordelen met zich mee. Bouwdepot somt ze voor je op:

  • Je verzekert je van meer privacy in en rondom de tuin;

  • Het biedt extra veiligheid voor kleine en kinderen en huisdieren;

  • Een zichtremmer beperkt het doorzicht en houdt op die manier ook het felle zonlicht beter tegen;

  • Een afschermdoek voor je omheining gaat wind en stof tegen;

  • Het zorgt voor meer gezelligheid in je tuin.

Meer privacy met natuurlijke uitstraling in je tuin? Laat je verrassen door het aanbod natuurlijke zichtremmers bij Bouwdepot. 

Aanbod zichtremmers bij Bouwdepot

Wil je een afschermdoek aan je omheining plaatsen? In onze bouwmarkt is er van alles verkrijgbaar om dit vorm te geven. We bieden je de keuze uit een afschermdoek, heidemat, kunsthaag, vlechtband en een tuinscherm van hout. De remmers om zicht tegen te gaan zijn er in de kleuren groen, zwart, antraciet en bruin. Verder hebben we ook alle bevestigingsmaterialen in huis. Je bent altijd zeker van topkwaliteit, want al onze materialen zijn uitvoerig getest door professionals.

 Hoe monteer je een tuinscherm?

 Ga je een tuinscherm af afschermdoek monteren aan je omheining? Dit gaat je gemakkelijker af met onze handige tips!

  • Bevestig het afschermdoek aan de omheining met het bijgeleverde bevestigingsmateriaal;

  • Let op dat je een afzeildoek altijd strak spant, want anders krijgt de wind vrij spel. Vraag daarom iemand om je te helpen;

  • Voor het beste resultaat bevestig je nog extra spandraden tegen het doek om doorhangen tegen te gaan.

 Meer tips nodig bij het plaatsen van een tuinscherm? Raadpleeg onze klantenservice en ontvang advies op maat van een specialist. We helpen je graag op weg!

Hierom bestel je een zichtremmer bij Bouwdepot

Op natuurlijke wijze de tuin afschermen voor nieuwsgierige blikken? Het loont altijd om een zichtremmer te kopen in onze webshop. Voor elke tuin hebben we namelijk een afschermdoek als omheining in het assortiment. Welk item je ook bestelt, je geniet altijd van onze scherpe prijzen. Bovendien leveren we snel in Nederland en België. Haal je een zichtremmer liever zelf op? Dit is mogelijk bij een van onze afhaaldepots in Vlaanderen. Vind daarom in onze webshop een heidemat of kunsthaag en geniet van een fijne en onbezorgde tijd in de tuin!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S