AsfaltAsfalt

Asfalt online kopen bij Bouwdepot

Heb je putten en scheuren in een parking of oprit van asfalt? Liggen de asfaltwegen in jouw gemeente er slecht bij en zoek je goed opvulmateriaal om de wegen weer begaanbaar te maken? Koud asfalt is bij uitstek geschikt voor tijdelijke herstellingen en reparatie van asfaltwegen. Opvullen van gaten doe je met asfalt dat je koopt bij Bouwdepot. We zijn een bouwhandel gericht op particulieren en aannemers en helpen je met genoegen aan de juiste bouwmaterialen voor je asfaltwerkzaamheden. Het herstellen van putten in asfaltwegen doe je daarom met koud asfalt van IKO Tinascoat en Mapei Polyglass Pronto. Neem direct een kijkje bij ons uitgebreide assortiment en plaats een order bij Bouwdepot!

Waarvoor gebruik je asfalt?

Scheuren en gaten geven asfalt een onverzorgde aanblik en leiden daarnaast tot gevaarlijke situaties. Bovendien veroorzaken ze schade aan auto’s en andere voertuigen. Om die reden is reparatie van asfaltwegen en opvullen van gaten belangrijk. Koud asfalt is eenvoudig aan te brengen en kenmerkt zich door een lange levensduur. Bouwdepot biedt daarom een passende oplossing voor het herstellen van putten en tijdelijke herstellingen. Staak daarom je zoektocht naar koud asfalt en doe je aankoop in onze groothandel. Zo heb je de garantie dat asfaltwegen er snel weer strak uitzien. 

Welke voordelen biedt koud asfalt?

Koud asfalt gebruiken voor tijdelijke herstellingen of reparatie van asfaltwegen? Het levert je de volgende voordelen op: 

  • Het is bruikbaar bij alle weersomstandigheden;
  • Het toevoegen van water of zand is niet nodig;
  • Het is bruikbaar voor alle typen asfaltwegen;
  • Het voorkomt schade aan allerlei voertuigen;
  • Het biedt een permanente oplossing voor het herstellen van putten;
  • Na verwerking zijn asfaltwegen weer snel te openen voor verkeer.

Spreekt dit je aan? Start met het opvullen van gaten dankzij ons ruime aanbod asfaltkorrels.

Wat zijn de kenmerken van IKO Tinascoat en Mapei Polyglass Pronto?

IKO Tinascoat is bedoeld voor het herstellen van putten in asfaltwegen. Het opvulmateriaal is verkrijgbaar in de vorm van korrels en geschikt voor een snelle en eenvoudige reparatie. IKO Tinascoat is ideaal voor tijdelijke herstellingen of het herprofileren van koolwaterstofverhardingen. Mapei Polyglass Pronto is eveneens van toepassing voor het opvullen van gaten en reparatie van asfaltwegen. Mapei Polyglass Pronto is duurder in aanschaf dan IKO Tinascoat, maar heeft wel een iets minder hoog vulvolume. 

Aanbod asfalt bij Bouwdepot

Herstellen van putten in asfaltwegen? Je doet het met de producten die je bestelt in onze groothandel. Bouwdepot verkoopt zowel IKO Tinascoat als Mapei Polyglass Pronto. Beide producten schaf je aan in een zak van 25 kilo. Wil je een terras of oprit stabiliseren? Kijk dan ook eens bij ons aanbod stabiliserende ondergronden. Wat je ook aanschaft in onze bouwmarkt, je kunt altijd rekenen op topkwaliteit en bouwmaterialen die uitvoerig getest zijn. Bovendien staan onze experts elke werkdag voor je klaar voor advies op maat en praktische ondersteuning. 

Hierom bestel je koud asfalt bij Bouwdepot

Mapei Polyglass Pronto of IKO Tinascoat bestellen bij een specialist? Doe je aankoop bij Bouwdepot en geniet bij elke aankoop van aantrekkelijke voordelen. Bij ons profiteer je van competitieve prijzen en een snelle levering in Nederland en België. We leveren op de werf of aan huis. Haal je je bestelling liever op? Dit is mogelijk bij een van de veertien afhaaldepots in Vlaanderen. Wil je niets missen van onze aanbiedingen en ook je bestelling op de voet volgen? Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en maak een account aan via de website.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S