PolymeervoegselsPolymeervoegsels

Polymeervoegsels voor het vullen van uitzetvoegen 

Heb je last van onkruid en mieren in de tuin? Gebruik polymeermengsel in combinatie met water om de voegen van straatwerk op te vullen. Met deze uitvoering van voegzand los je dit probleem snel en effectief op. Wil je een betrouwbaar polymeermiddel aanschaffen voor het vullen van uitzetvoegen? Waterdoorlaatbare en onkruidwerende voegvulling bestel je gemakkelijk online bij Bouwdepot. Dit geldt ook voor ronde dichtingsprofielen. Bij ons profiteer je van een ruim aanbod polymeerzand voor tegels en straatstenen én een snelle levering!

Waarvoor gebruik je polymeervoegsels?

Polymeervoegsels worden ingezet voor allerhande toepassingen, maar het is vooral bedoeld voor voegwerk in straat- en terrastegels. Het voegmiddel bestaat uit zand en een bindend polymeermiddel. Voegzand is waterdoorlatend en daarom wordt regenwater snel afgevoerd, mits je beschikt over een goed drainagesysteem in de buitenruimte. Het vullen van uitzetvoegen doe je met behulp van ronde dichtingsprofielen. Al deze benodigdheden bestel je in onze webshop. Scrol door het aanbod en schaf online aan wat je nodig hebt voor je voegwerkzaamheden.

Polymeerzand voor tegels en straatstenen

Polymeerzand verwerken in tuintegels en straatstenen? Bestel polymeerzand voor tegels en straatstenen bij Bouwdepot. Het voegmiddel is eenvoudig in te vegen, totdat alle voegen in je straatwerk zijn gevuld. Vervolgens maak je het voegwerk nat waarna het vanzelf uithardt. Voegzand en polymeerzand harden altijd snel uit, waardoor je in de toekomst weinig last hebt van onkruid en mieren. Let op: de bestrating dient volledig droog te zijn voor de verwerking van polymeer- of voegzand. Meer tips en adviezen nodig bij het verwerken van voegzand? Laat je informeren door een van onze specialisten.

Wat zijn de voordelen van waterdoorlaatbare en onkruidwerende voegvulling?

Het gebruik van polymeerzand voor tegels en straatstenen levert aantrekkelijke voordelen op. Bouwdepot somt ze voor je op:

  • Het gaat de groei van onkruid tegen;
  • Het voorkomt gravende mieren in je straatwerk;
  • Het is een duurzaam en milieuvriendelijk product;
  • Het is waterdoorlatend en daarom ontstaan er na een fikse regenbui geen waterplassen op je straatwerk;
  • Het is speciaal ontwikkeld voor het eenvoudig, schoon en snel opvoegen van straatstenen en -tegels.

Enthousiast? Bekijk direct het aanbod voegzand bij Bouwdepot. Heb je vragen over of onze producten of hoe je het voegzand op de beste manier verwerkt? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Aanbod polymeervoegsels en-benodigdheden

In onze webshop vind je voor elke vorm van voegwerk de gewenste materialen en benodigdheden. Kies bijvoorbeeld uit kant-en-klare, waterdoorlaatbare en onkruidwerende voegvulling voor de buitenruimte. Voor het vullen van voegen maak je onder andere gebruik van de ronde dichtingsprofielen van het merk Compaktuna. Ben je op zoek naar andere soorten voeg- of tegelmengsels? Bekijk dan ook het aanbod tegelvoegsel bij Bouwdepot. Voor elke klus of toepassing hebben we een geschikt assortiment bouwbenodigdheden.

Hierom bestel je voegzand bij Bouwdepot

Waterdoorlaatbare en onkruidwerende voegvulling of ronde dichtingsprofielen nodig voor het uitvoeren van voegwerkzaamheden in je straatwerk? Bestel polymeervoegsel en zand eenvoudig online in onze webshop. Naast een ruim assortiment polymeervoegsels levert elke aankoop je aantrekkelijke voordelen op. Zo hanteren we scherpe prijzen en ook leveren we snel in zowel Nederland als België. Haal je je bestelling liever op? Dit is mogelijk bij een van de veertien afhaalpunten in Vlaanderen. Je order op de voet volgen? Maak een account aan in onze webshop en vergeet tot slot niet om je in te schrijven voor onze digitale nieuwsbrief.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S