Gereedschap lijmen & voegen

Gereedschap lijmen en voegen 

Ga je zelf tegels leggen bij het opknappen van de badkamer? Tegels lijmen en voegen gaat je gemakkelijker af dankzij het juiste gereedschap. Bouwdepot verkoopt allerlei gereedschap om te lijmen en te voegen. Behalve tegelvoegsels en -lijm bestel je bij ons ook al het gereedschap om je tegelklus te klaren. Neem dire...

Gereedschap lijmen en voegen 

Ga je zelf tegels leggen bij het opknappen van de badkamer? Tegels lijmen en voegen gaat je gemakkelijker af dankzij het juiste gereedschap. Bouwdepot verkoopt allerlei gereedschap om te lijmen en te voegen. Behalve tegelvoegsels en -lijm bestel je bij ons ook al het gereedschap om je tegelklus te klaren. Neem direct een kijkje bij ons aanbod gereedschap en lees onze tips over tegels inwassen en het invoegen van tegels.

Lees meer


Gereedschap lijmen & voegen

Bouwemmer en mengkuip

Een bouwemmer komt goed van pas bij verschillende tegelwerkzaamheden. Je gebruikt een bouwemmer om voegsel of lijm aan te maken. Daarnaast is een bouwemmer ideaal om tegels te reinigen met water. Ga je een grote sanitaire ruimte slopen en wil je puinafval snel afvoeren? De mengkuip is een onmisbaar item, want naast het aanmaken van mortel is dit hulpmiddel een aanwinst om oude en kapotte tegels te verzamelen. Bij Bouwdepot koop je een mengkuip met een inhoud van veertig, zestig of negentig liter. 

Staafmixer

Materialen mengen met mortel of cement? Dit werk gaat je snel en gemakkelijk af met een staafmixer. Materialen worden grondig, snel en efficiënt met elkaar gemengd. Vooral voor grote menghoeveelheden is een staafmixer meer dan welkom, want je hoeft minder zwaar lichamelijk werk te verrichten.

Lijmkam

De lijmkam is nodig om tegellijm te verdelen op de ondergrond. Een lijmkam die je bij Bouwdepot aanschaft, is zowel voor wanden als vloeren te gebruiken. Stem de aankoop van een lijmkam af op de grootte van vloer- of wandtegels. Bestel een lijmkam in de gewenste maat in onze webshop.

Hoe werkt het invoegen van tegels?

Ga je zelf aan de slag met het invoegen van tegels? Tegels inwassen is een synoniem voor tegels invoegen. Hierbij breng je voegmiddel aan tussen vloer- en wandtegels in een toilet of badkamer. Essentieel om vochtplekken en lekkage tegen te gaan. Lees onze tips voor een optimaal resultaat:

  • Mix met een staafmixer het voegmengsel in een mengkuip;

  • Breng het voegmengsel aan met een voegspaan aan op de vloer- of wandtegels;

  • Maak de tegels schoon met een vochtige schoonmaakspons;

  • Drijf het geheel na met een droge doek;

  • Kit hoeken en randen af voor een mooi resultaat en een goede waterkering.

 

 

Advies op maat nodig? Bel en bespreek je wensen en vragen met een van onze tegelspecialisten! 

Aanbod lijm- en voeggereedschap bij Bouwdepot

Tegens inwassen of voegen? Gereedschap om te lijmen en voegen bestel je in onze webshop. Voor elke tegelklus in huis hebben we de beste materialen in de aanbieding. Gereedschap dat je bij ons koopt, is uitvoerig getest door aannemers en bouwprofessionals. Je profiteert daarmee van topkwaliteit en strakke resultaten. Wil je vloer- en wandtegels mooi afwerken? Kijk dan vooral ook bij ons aanbod tegelprofielen. Kom je snel bij ons winkelen?

Bestel online gereedschap lijmen en voegen 

Tegels lijmen en voegen doe je met kwalitatief en betaalbaar gereedschap. Bouwdepot heeft alles in huis voor het betegelen van de badkamer, keuken en het toilet. Het meeste gereedschap is direct uit voorraad leverbaar en wordt thuisbezorgd op elk adres in Nederland en België. We beschikken ook over veertien afhaaldepots in Vlaanderen. Handig wanneer je in de buurt woont of werkt. Thuisbezorgen of ophalen, we zorgen er hoe dan ook voor dat je bestelling compleet is. Plaats daarom een bestelling in onze webshop en maak direct kennis met de voordelen van Bouwdepot!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S