VLOER- & TEGELWERKEN

Ben je van plan om nieuwe tegels te leggen en moet je nog het geschikte bouwmateriaal kopen? Dan ben je bij bouwdepot aan het juiste adress. Je vind hier alle producten die je nodig hebt om tegels te leggen. Tegeldragers, betegelingsplaten, vloerisolatie en tegelvoegsel, noem maar op. Bij bouwdepot kan je dit allemaal online kopen.

Subcategorieën

 • Vloerisolatie

  Vloerisolatie is een van de meeste efficiënte vormen om te besparen om je energiefactuur. Tevens zorgt vloerisolatie voor een bekomende vorm van comfort in je woning. Ben je op het punt om je vloer te vervangen? Dan is het tevens het het ideale moment om je vloer extra te gaan isoleren. 

 • Vloerverwarming
  Bij Bouwdepot kan je online Schlüter vloerverwarming kopen aan competitieve prijzen: het BEKOTEC-TERM systeem op warm water alsook het elektrisch DITRA-HEAT systeem. 

  Hieronder kan je een basisassortiment vinden. We kunnen echter ALLE BEKOTEC-TERM en DITRA-HEAT producten binnen de week verzenden! Aarzel dus niet ons te contacteren als je een ander product online wenst te bestellen.
 • Chape(netten) & egalisatie

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van vloerchape, isolatiechape, chapenetten en egalines aan uiterst competitieve prijzen.

 • Ontkoppeling & waterdichting

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van ontkoppelingsmatten, waterdichte coatings, doeken voor waterdichting en drainagematten. Dit alles is online bestelbaar aan uiterst competitieve prijzen.

 • Tegellijm, legmortels & primers

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van  pasta- en poedertegellijmen, parketlijmen, primers, plaatsingsmortels en allerhande additieven aan uiterst competitieve prijzen.

 • Vloermatten & matkaders
 • Tegelvoegsels

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cementvoegsels en epoxyharsvoegsels aan uiterst competititeve prijzen.

 • Tegeldragers
  ZIE RUBRIEK TERRAS EN TUIN 
 • Tegelprofielen
  Bij Bouwdepot kan je een zéér ruim assortiment van tegelprofielen; gaande van wandprofielen, stopprofielen, delitatieprofielen,...tot overgangsprofielen en trapprofielen, online kopen en laten leveren tegen competitieve prijzen.

  Is er een bepaald profiel of kleur dat je niet terug vindt? Aarzel dan niet ons te contacteren, we kunnen nagenoeg elk tegelprofiel van Schlüter binnen de week verzenden als deze voorradig is bij de fabrikant.
 • Betegelingsplaten

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van bouwplaten met een combinatie van verschillende diktes, lengtes en breedtes aan uiterst competitieve prijzen.

 • Vloerdeksels

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van tegeldeksels aan verschillende afmetingen met een zeer hoge afwerkingsgraad en kwaliteit. Dit alles is online bestelbaar aan uiterst competitieve prijzen.

 • Protectiekarton en folies

  Ons online assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver aan competitieve prijzen bestaat uit: protectiekarton, plastiek beschermfolie voor grote en kleine oppervlakten, zelfklevende vezeldoek ter bescherming van vloeren, parket en tapijt.

 • Onderhoudsproducten

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van onderhoudsproducten aan competitieve prijzen voor het onderhoudenreinigenbehandelen en beschermen van blauwe hardsteencomposietinoxkeramieknatuursteen en beton.

 • Gereedschap vloerder

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van vloerdersgereedschap aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier allerhande tools bestellen voor het plaatsen en versnijden van vloeren en tegels.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S