VLOER- & TEGELWERKEN

Ben je van plan om nieuwe tegels te leggen en moet je nog het geschikte bouwmateriaal kopen? Dan ben je bij bouwdepot aan het juiste adress. Je vind hier alle producten die je nodig hebt om tegels te leggen. Tegeldragers, betegelingsplaten, vloerisolatie en tegelvoegsel, noem maar op. Bij bouwdepot kan je dit allemaal online kopen. 

Subcategorieën

 • Vloerisolatie

  OP ONZE FACTUREN STAAN DE ISOLATIEWAARDES ZODAT PREMIES ZONDER PROBLEMEN AANGEVRAAGD KUNNEN WORDEN

  Vloerisolatie is een van de meeste efficiënte vormen om te besparen om je energiefactuur. Tevens zorgt vloerisolatie voor een bekomende vorm van comfort in je woning. Ben je op het punt om je vloer te vervangen? Dan is het tevens het het ideale moment om je vloer extra te gaan isoleren. Ben je een handige harry, dan kan je perfect zelf je vloerisolatie online aankopen en installeren anders adviseren we om je vloerisolatie door een professional te laten plaatsen.

  Wat zijn de voordelen van vloerisolatie?

  Het aanbrengen van isolatiematerialen in uw woning heeft bijzonder veel voordelen. Vooreerst zal je het in de winter een stukje warmer hebben en in de zomer juist koeler. Extra isolatie zorgt voor minder warmte- en energieverlies wat resulteert in lagere energiekosten. Zo verdien je al snel de kost van de vloerisolatie terug door een lagere factuur.

  Vloerisolatie zorgt ook voor een verbeterde akoestiek. Wil je thermisch en akoestisch isoleren dan is het aan te raden om 2 verschillende isolatielagen aan te brengen. Bij Bouwdepot heb je een ruime kuize uit alle verschillende vormen van vloerisolatie zoals isolatiechape en isolatieplaten.

  Welke soort vloerisolatie online kopen?

  Om je vloer te isoleren kun je meerdere isolatiematerialen gebruiken, welke je kiest is vooral afhankelijk van de vloer en je doel.

  Zo worden isolatieplaten vooral vanwege hun gebruiksgemak gekozen, deze zijn eenvoudig te leggen, ook als je geen expert bent.
  Voor een zeer goede isolatiewaarde kun je isolatiechape combineren met isolatieplaten om een hoge isolatiewaarde te realiseren.
  Vloerisolatie die dient te weerstaan aan hoge drukte dan kies je het betst voor XPS (geëxtrudeerd polystyreen) vloerisolatieplaten. Dien je een vochtige ruimte te isoleren zoals kelders kies je het best ook voor XPS.
  Dient de vloerisolatie te voldoen aan bepaalde voorwaarden zoals hoge brandveiligheidswaarde dan kan je kiezen voor de PIR vloerisolatie. PIR en PUR vloerisolatie nemen geen vocht op, zijn zeer licht en hebben een hoge lambdawaarden.
  Een zoldervloer zal allicht een iets sterkere isolatie eisen, dan bijvoorbeeld een vloer van een tussenverdieping. Rotswol vloerisolatie is het ideale product om een zoldervloer te gaan isoleren en de koude of warmte vanaf het dak af te schem van de rest van de woning.
  Verder mag je zeker niet vergeten om bij het isoleren van je vloer randisolatie aan te brengen. Deze randisolatie is een dunne isolerende strook die ervoor zorgt dat de kieren tussen de isolatieplaten en muren zo klein mogelijk blijven.
  De meeste vloerisolatie is uit voorraad leverbaar. Je kan ervoor kiezen om de producten thuis of op de werf te laten leveren of op te halen in één van onze depots.

 • Vloerverwarming
  Bij Bouwdepot kan je online Schlüter vloerverwarming kopen aan competitieve prijzen: het BEKOTEC-TERM systeem op warm water alsook het elektrisch DITRA-HEAT systeem. 

  Hieronder kan je een basisassortiment vinden. We kunnen echter ALLE BEKOTEC-TERM en DITRA-HEAT producten binnen de week verzenden! Aarzel dus niet ons te contacteren als je een ander product online wenst te bestellen.
 • Chape(netten) & egalisatie

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van vloerchape, isolatiechape, chapenetten en egalines aan uiterst competitieve prijzen.

 • Ontkoppeling & waterdichting

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van ontkoppelingsmatten, waterdichte coatings, doeken voor waterdichting en drainagematten. Dit alles is online bestelbaar aan uiterst competitieve prijzen.

 • Tegellijm, legmortels & primers

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van  pasta- en poedertegellijmen, parketlijmen, primers, plaatsingsmortels en allerhande additieven aan uiterst competitieve prijzen.

 • Tegelvoegsels

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cementvoegsels en epoxyharsvoegsels aan uiterst competititeve prijzen.

 • Tegeldragers
  ZIE RUBRIEK TERRAS EN TUIN 
 • Tegelprofielen
  Bij Bouwdepot kan je een zéér ruim assortiment van tegelprofielen; gaande van wandprofielen, stopprofielen, delitatieprofielen,...tot overgangsprofielen en trapprofielen, online kopen en laten leveren tegen competitieve prijzen.

  Is er een bepaald profiel of kleur dat je niet terug vindt? Aarzel dan niet ons te contacteren, we kunnen nagenoeg elk tegelprofiel van Schlüter binnen de week verzenden als deze voorradig is bij de fabrikant.
 • Betegelingsplaten

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van bouwplaten met een combinatie van verschillende diktes, lengtes en breedtes aan uiterst competitieve prijzen.

 • Vloerdeksels

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van tegeldeksels aan verschillende afmetingen met een zeer hoge afwerkingsgraad en kwaliteit. Dit alles is online bestelbaar aan uiterst competitieve prijzen.

 • Protectiekarton en folies

  Ons online assortiment voor de professional en de betere doe-het-zelver aan competitieve prijzen bestaat uit: protectiekarton, plastiek beschermfolie voor grote en kleine oppervlakten, zelfklevende vezeldoek ter bescherming van vloeren, parket en tapijt.

 • Onderhoudsproducten

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van onderhoudsproducten aan competitieve prijzen voor het onderhoudenreinigenbehandelen en beschermen van blauwe hardsteencomposietinoxkeramieknatuursteen en beton.

 • Gereedschap vloerder

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van vloerdersgereedschap aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier allerhande tools bestellen voor het plaatsen en versnijden van vloeren en tegels.