ReinigingReiniging

Reiniging: de beste reinigingsproducten bestel je online

Een schone buitenruimte zorgt voor een aangename entree. Tegelijkertijd geldt dat ook voor een verzorgde binnenruimte. Wil je reiniging van de binnen- en buitenruimte structureel vormgeven? Bestel reinigingsproducten bij Bouwdepot. Wij bieden je de keuze uit allerlei schoonmaakmiddelen. Dit resulteert in een schone badkamer, een fonkelende keuken en een fris toilet. Zelfs de meest hardnekkige aanslag is te verwijderen met een intensieve reiniger. Bekijk daarom het aanbod in onze webshop en bestel direct wat je nodig hebt voor een vlekkeloos eindresultaat.

Wat is het nut van reiniging? 

Een vloer of ondergrond vol vlekken of aanslag ziet er niet aantrekkelijk uit. Run je een bedrijf en ziet de vloer er vies en onverzorgd uit? Dit wordt altijd opgemerkt door gasten die je bedrijf binnenstappen. Verder brengt viezigheid allerlei bacteriën en ziektekiemen met zich mee. Daarnaast weet ook ongedierte je bedrijf of huis sneller te vinden. Een goede reden om met reiniging van de binnen- en buitenruimte aan de slag te gaan. Verdiep je in ons assortiment reinigingsproducten en zorg voor een schoon bedrijf en verzorgde woning. 

Reiniger voor keramiek

Heb je een keramische tegelvloer in huis of je bedrijf? Met een reiniger voor keramiek reinig je razendsnel een ondergrond van keramiek. Bovendien behoud je hiermee de natuurlijke uitstraling van een keramieken vloer. Na reiniging ligt je vloer er weer mooi bij en dankzij de parfum in een reiniger voor keramiek ruikt ook alles weer heerlijk. Behalve een reiniger voor een keramiek vloer, zijn er ook reinigingsproducten te koop voor keramieken tegels in vochtige ruimtes. Zo ben je altijd zeker van een frisse badkamer!

Verwijderen van cementsluier

 

Wil je cement, kalk of roest uit zachte gesteentes verwijderen? Dit doe je met Cena cementverwijderaar. Dit product wordt gebruikt voor het verwijderen van cementsluier in bijvoorbeeld arduin, blauwsteen, marmer, travertijn en jura. Handig voor je keukenblad, maar ook voor een brievenbus van blauwsteen. Gebruik vooral de zoekfilters in de webshop bij de aankoop van dit specifieke reinigingsproduct. 

Verwijderen van groenaanslag

Groenaanslag is een hardnekkig probleem en komt veel voor. Groene aanslag bestaat uit algen, mossen en dieren die bij voorkeur groeien op vochtige plaatsen waar zonlicht weinig tot geen toegang heeft. Je ziet het veel op tegels, maar ook in zwembaden komt het regelmatig voor. Het verwijderen van groenaanslag doe je met de reinigingsproducten uit onze webshop. Het product Green Free wordt vaak ingezet bij het verwijderen van algen en groene aanslag op allerlei soorten oppervlakken. Daarnaast wordt het gebruikt bij de behandeling van zwembaden.

Allround reiniger 

Hoe prettig is het om een allround reiniger binnen handbereik te hebben? Een allround reiniger is handig bij het verwijderen van oliën en vetten na een avondje kokerellen in de keuken. Een universele reiniger en ontvetter is dan ook een aanwinst voor diverse schoonmaakklussen. Bekijk de allround reinigers in onze webshop en plaats je order eenvoudig online bij Bouwdepot.

Allround of intensieve reiniger kopen? Bestel online bij Bouwdepot! 

Wil je de reiniging van een grondoppervlak structureel en grondig vormgeven? De muren in je huis of bedrijf laten blinken? De beste reinigingsproducten voor je schoonmaakklus zijn verkrijgbaar in onze webshop. Voor allerlei soorten oppervlakken hebben we schoonmaakmiddelen in huis. Bestel je producten in onze webshop, dan levert dit je altijd voordelen op. Je geniet van snelle verzending in Nederland en België, maar reinigingsproducten ophalen bij een afhaaldepot in Vlaanderen is ook een optie. Geniet tot slot van onze aantrekkelijke prijzen en plaats daarom direct een order in onze webshop!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S