Isolatiechape / randisolatie

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatiechape en randisolatie aan uiterst competitieve prijzen.Isolatiechape / randisolatie

Randisolatie

Wat is randisolatie?

Randisolatie is een soort isolatiemateriaal dat aan de kantstrook van een ruimte aangebracht. Met dit isolatiemateriaal voorkom je scheuren en barsten in de vloerverwarming. Een verwarmde dekvloer zet immers vaak uit door de warmte. Om die reden wordt randisolatie voor vloerverwarming gebruikt. Daarnaast wordt dit isolatiemateriaal ook gebruikt om de warmte binnen te houden. Je voorkomt met randisolatie namelijk ook koudebruggen.

Wat zijn de voordelen van randisolatie plaatsen?

Randisolatie plaatsen is om meerdere redenen verstandig. We gaven al even kort in de vorige alinea aan dat randisolatie chape scheuren en barsten kan voorkomen. In de eerste plaats draagt randisolatie chape dus bij aan de duurzaamheid van je vloer. Daarnaast heeft de randisolatie ook een isolerende werking. Je maakt je woning duurzamer en je kunt maandelijks besparen op de energiekosten.

Hoe moet je randisolatie plaatsen?

Ben je een beetje handig? Dan kun je prima zelf randisolatie plaatsen. Eerst zorg je ervoor dat de ondergrond vlak is. Bovendien moet de vloer droog zijn. Haal ook alles van de vloer, zodat je niet te maken krijgt met hindernissen. Vervolgens hecht je de randisolatie tegen de muren die verbonden zijn met de vloer. Dit doe je met de speciale kleefrand. Zorg ervoor dat de randisolatie voor vloerverwarming overal wordt geplaatst. Staan er pilaren in de ruimte? Ook die pilaren moet je dan van randisolatie chape voorzien.

Verschillende soorten randisolatie in onze webshop

Voor elk project heb je ander isolatiemateriaal nodig. Om die reden verkopen wij in onze webshop verschillende soorten randisolatie. Heb je bijvoorbeeld krachtige isolatie chape nodig? Ga dan voor een grote zak van het merk FIMLITE. Dit merk verkoopt isolatiemateriaal van hoogwaardige kwaliteit. In onze webshop kun je grote zakken kopen, zodat het isolatieproject snel gerealiseerd kan worden. Daarnaast verkopen we ook isolatiemateriaal van het merk Schluter.

De randstroken van Schuler zijn gemaakt van polyethyleenschuim en dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. Je vindt het isolatiemateriaal in verschillende lengtes en breedtes. Onderzoek dus eerst wat je precies nodig hebt en doe vervolgens een aankoop in onze webshop. Voor elk product hebben we een speciale productenpagina. Daar vind je aanvullende informatie over het isolatiemateriaal en ook waarvoor je het kunt gebruiken.

Ben je van plan om een vloerverwarming aan te leggen? Koop dan ook randisolatie voor vloerverwarming, want daarmee voorkom je breuken en scheuren. In dit artikel vertellen we je er meer over.

Waarom je voor randisolatie voor vloerverwarming moet gaan

Ben je bezig met het renoveren van je woning of heb je recentelijk een nieuw huis gekocht? Dan is het belangrijk om je woning goed te isoleren. Daarvoor heb je onder andere randisolatie nodig. Randisolatie chape vind jij in onze webshop. We vertellen je in dit artikel meer over dit isolatiemateriaal.

De unieke kracht van Bouwepot

Je vindt isolatiemateriaal in verschillende webshops, maar toch kun je de producten het beste bij ons aankopen. In de eerste plaats ga je daarmee voor kwaliteit. We verkopen namelijk alleen randisolatie van kwalitatieve merken. Denk aan merken met veel ervaring en een goede reputatie binnen de branche. Maar je wilt uiteraard niet alleen genieten van kwalitatieve producten, maar tegelijkertijd hecht je als kritische consument ook waarde aan een uitstekende service.

Ook dat kunnen wij gelukkig bieden. We vinden het belangrijk dat consumenten snel de juiste producten kunnen vinden. Daarom staat er een speciale productfilter op onze website. Zoek je bijvoorbeeld specifiek isolatiemateriaal? Dan kun je eerst aangeven welk type isolatiemateriaal je zoekt. Vervolgens kun je aangeven welke fabrikant je voorkeur heeft. Misschien heb je bijvoorbeeld positieve ervaringen met een merk. Dan kun je simpelweg dit merk aanvinken en vervolgens worden alleen de isolatieproducten van het specifieke merk zichtbaar.

Je hebt ongetwijfeld ook een specifiek budget voor het renovatieproject. Dat begrijpen we goed en daarom houden we de prijzen laag. Heb je meerdere isolatieproducten nodig? Dan is het aan te raden om meerdere zaken tegelijkertijd te bestellen, want dan bespaar je op leveringskosten in geval van levering. We hebben de meeste isolatieproducten ook op voorraad, dus je kunt snel aan de slag! We verzenden in heel Nederland en België, maar je kunt de producten ook afhalen bij een van onze depots.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S