NAMGRASS kunstgras

Heb je zin in een tuin die het hele jaar door groen oogt, los van de weersomstandigheden en de seizoenen? Dan is Namgrass kunstgras ongetwijfeld wat u zoekt. 

Subcategorieën

 • namgrass kunstgras voor tuin/terras
  Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres! 
 • Ondergrond voor namgrass kunstgras

  De ondergrond voor kunstgras is een een zeer belangrijk onderdeel. Met een goede ondergrond zult u jarenlang kunnen genieten van uw gras, zelf als u het kunstgras wilt vervangen zal de ondergrond nog voldoen! 
 • Bevestiging van namgrass kunstgras

  Er zijn meerdere manieren mogelijk om uw kunstgras te bevestigen. De meest voorkomende manier van het vastzetten van kunstgras is met behulp van kunstgrashaken. 

Veelgestelde vragen over NAMGRASS kunstgras

Waarom kiezen voor kunstgras?

Mensen staan vaak voor de keuze tussen natuurlijk gras en kunstgras. Wat is makkelijk te onderhouden? Welke variant oogt fraaier? Wat zijn de voor- de nadelen van beide? In principe is dit natuurlijk een erg persoonlijke keuze, die sterk samenhangt met uw voorkeuren voor uw buitenruimte. Wij horen in elk geval vaak, dat kunstgras de volgende voordelen biedt ten opzichte van echt gras:

 • Kunstgras hoeft nooit gemaaid te worden

 • Ook hoeft u kunstgras niet te sproeien en onderhouden

 • Daarnaast is bemesten ook verleden tijd

 • Voor kunstgras is geen natuurlijke ondergrond nodig

 • Kunstgras gaat veel langer mee en is uiterst sterk

 • Kunstgras behoudt een natuurlijke kleur en vervaagt niet

 • Kunstgras is zeer veilig; dit betekent dat ook kinderen en huisdieren comfortabel kunnen spelen

 • U hoeft kunstgras nooit met pesticiden te behandelen; wederom een voordeel aangaande de veiligheid van kunstgras

 • Kunstgras kan geen vlam vatten zoals droog gras, dit is vooral in de zomer een stuk veiliger wanneer u bijvoorbeeld gaat barbecueën

 • Met kunstgras heeft u bovendien nooit last van onkruid en/of ongedierte en dit scheelt op jaarbasis enorm veel tijd en werk!

Dit zijn slechts enkele voordelen van kunstgras, niettemin hebben deze voordelen al vele andere tevreden klanten over de streep gehaald om kunstgras uit te proberen.

Hoe lang duurt het aanleggen van kunstgras?

Uiteraard zijn er meerdere factoren betrokken bij het bepalen van de duur van het aanleggen, zoals de grootte van uw buitenruimte en het soort kunstgras dat u laat aanleggen. U kunt ervan uitgaan dat u ongeveer een uurtje bezig bent met een stuk grond van 20 vierkante meter. Indien hier ook grondwerk bij komt kijken, dan kunt u uitgaan van maximaal 3 uur.

Hoe kiest u de juiste soort kunstgras?

Wanneer u kiest voor kunstgras, dan zijn er meerdere zaken waar u op kunt letten om de perfecte variant voor uw buitenruimte te vinden. Zo bestaan er bijvoorbeeld heel natuurgetrouwe rollen kunstgras, maar ook matten met heel kort kunstgras. Ook zijn er meerdere kleuren groen beschikbaar, zodat de tint perfect aansluit bij uw buitenruimte.

Hoeveel kost kunstgras?

Kunstgras kost over het algemeen iets meer dan natuurlijk gras, al is dit ook niet in alle gevallen waar. Maar over het algemeen zult u de kosten voor het kunstgras veelal in enkele jaren al terugverdienen door de voordelen en lagere mate van onderhoud. Daarnaast bespaart u uzelf een hoop tijd en dat is ook veel waard. Wilt u graag persoonlijk advies, of bent u geïnteresseerd in ons productgamma? Dan kunt u altijd vrijblijvend in onze webshop rondkijken, of contact met ons team opnemen.

NAMGRASS kunstgras


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S