NAMGRASS kunstgras

Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres! Namgrass kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Namgras voor tuin en terras. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die je nodig zal hebb...
Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres! Namgrass kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Namgras voor tuin en terras. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die je nodig zal hebben om je kunstgras te plaatsen. Denk aan kunstgrasondergronden en materiaal om je kunstgras te bevestigen. Namgrass kunstgras voor ieder tuin en terras snel en op maat geleverd wanneer je online besteld bij bouwdepot.
Lees meer

Subcategorieën

 • namgrass kunstgras voor tuin/terras
  Bent u opzoek naar Kunstgras van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij bouwdepot aan het juiste adres! Namgrass kunstgras kopen in diverse breedtes en lengtes doe je gemakkelijk en snel online op bouwdepot. Wij bieden kunstgras aan van Namgrass voor tuin en terras van het felbegeerde "Green" assortiment. Naast kunstgras kan je online ook allerlei toebehoren kopen die je nodig zal hebben om je kunstgras te plaatsen. Denk aan kunstgrasondergronden en materiaal om je kunstgras te bevestigen. Namgrass kunstgras voor ieder tuin en terras snel en op maat geleverd wanneer je online besteld bij bouwdepot.
 • Ondergrond voor namgrass kunstgras

  De ondergrond voor kunstgras is een een zeer belangrijk onderdeel. Met een goede ondergrond zult u jarenlang kunnen genieten van uw gras, zelf als u het kunstgras wilt vervangen zal de ondergrond nog voldoen! Om een goede ondergrond voor je kunstgras te garanderen is een kwalitatieve geotextieldoek essentieel. Zonder geotextiel onder het kunstgras kan onkruid groeien door de perforaties van de matten, die de afvoer van regenwater mogelijk maken. Om deze redenen is een geotextieldoek een onmisbaar element bij het plaatsen van kunstgras. Bij bouwdepot voorzien we dit gelukkig allemaal. Bestel online je duurzame geotextieldoek om van onze scherpe prijzen te profiteren.
 • Bevestiging van namgrass kunstgras

  Er zijn meerdere manieren mogelijk om uw kunstgras te bevestigen. De meest voorkomende manier van het vastzetten van kunstgras is met behulp van kunstgrashaken. Kunstgrashaken plaatst u langs de omtrek van het kunstgras de grond in. Dit doet u nadat het kunstgras op de juiste plek ligt. Onze haken zijn zowel kind- als diervriendelijk en verdwijnen onder de spriet de grond in.

  Wanneer er meerdere stroken kunstgras naast elkaar dienen geplaatst te worden kunnen de naden met elkaar verbonden worden door gebruik te maken van zelfklevende voorgelijmde naadband of niet-zelfklevende naadband. Bestel nu online op bouwdepot om te kunnen profiteren van onze scherpe prijzen!