Kastanje afsluitingen

Kastanje afsluiting: voor een landelijke tuin met natuurlijke accenten

Je tuin een charmante uitstraling geven? Een kastanje afsluiting is een hekwerk gemaakt van kastanjehout. Met een kastanjehek creëer je een landelijke tuin en zorg je voor een stevige omheining. Ben je op zoek naar een sterk en duurzaam kastanjehek? Een kastanje afsluit...

Kastanje afsluiting: voor een landelijke tuin met natuurlijke accenten

Je tuin een charmante uitstraling geven? Een kastanje afsluiting is een hekwerk gemaakt van kastanjehout. Met een kastanjehek creëer je een landelijke tuin en zorg je voor een stevige omheining. Ben je op zoek naar een sterk en duurzaam kastanjehek? Een kastanje afsluiting voor je tuin of landgoed bestel je bij Bouwdepot. Dankzij een ruim aanbod hebben we voor elke buitenruimte een passend kastanje hek. Verdiep je in het assortiment en bestel de gewenste kastanje afsluiting online in onze webshop.

Lees meer


Kastanje afsluitingen

Wat is een kastanje afsluiting?

Een kastanje afsluiting is een houten schutting en wordt al eeuwenlang toegepast voor het omheinen van tuinen en landerijen. De bekendste tuinafscheiding van kastanjehout is het schapenhek. Een kastanjehek of kastanje afsluiting heeft weinig onderhoud nodig en is goed bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Bovendien is het een natuurproduct en geeft het je tuin een charmante uitstraling. Een kastanje hek past perfect in een landelijke tuin en is een uitkomst voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Ga daarom in onze bouwmarkt op zoek naar een passende kastanje afsluiting.

Welke voordelen biedt een kastanjehek?

Investeren in een kastanje afsluiting? Een kastanjehek levert allerlei voordelen op:

 • Een kastanje afsluiting heeft geen onderhoud of beschermende behandeling nodig;

 • Een kastanje hek is prima bestand tegen allerlei weertypen;

 • Een kastanje afsluiting is een milieuvriendelijke manier voor het plaatsen van een tuinhek;

 • Een kastanjehek wordt niet aangetast door vocht;

 • Een kastanje afsluiting zorgt voor een natuurlijke en landelijke uitstraling;

 • Een kastanjehek voorkomt dat kinderen, honden, kippen en andere dieren weglopen.


Enthousiast over een kastanje afsluiting? Vind een kastanjehek bij Bouwdepot!

Aanbod kastanjehekken bij Bouwdepot

Een kastanje afsluiting nodig voor je opdrachtgever, tuin of boerderij? Een kastanjehek voor de buitenruimte bestel je in onze groothandel. Voor elke toepassing hebben we een passende oplossing, want een kastanje afsluiting is verkrijgbaar in verschillende formaten. Filter eenvoudig op lengte en hoogte, maar ook op de afstand tussen de latten van een kastanje afsluiting. Behalve een kastanjehek hebben we ook een tuinpoort van kastanjehout in de aanbieding.

Kastanje afsluiting plaatsen, hoe doe je dat?

Een kastanje afsluiting plaatsen in de buitenruimte? Bouwdepot voorziet je van enkele tips bij het monteren van een kastanjehek:


 1. Leg alle benodigde materialen klaar voor je aan de slag gaat. Naast een kastanje afsluiting gaat het om een grondboor, roestvrijstalen schroeven, boormachine, hamer, spade en meetlint;

 2. Plaats de palen voor een kastanjehek om elke twee meter en sla ze goed de grond in;

 3. Boor in beide zijden van de palen gaten;

 4. Monteer de kastanje afsluiting tussen de palen en monteer ze met krammen of schroeven;

 5. Twee rollen kastanje afsluiting met elkaar verbinden? Verwijder het laatste latje van de laatst geplaatste rol door het ijzerdraad los te draaien. Plaats vervolgens het eerste latje van de nieuwe rol op die plaats en draai het ijzerdraad opnieuw vast.


Meer hulp nodig bij het aanbrengen van een kastanjehek? Bouwdepot informeert je graag over het plaatsen van een kastanje afsluiting.

Kastanje afsluiting en kastanjehek online kopen bij Bouwdepot

Een kastanje afsluiting kopen, dat doe je in onze groothandel. We hebben ook voor de buitenruimte van je opdrachtgever en je eigen tuin een passend kastanjehek in het assortiment. Een kastanje afsluiting schaf je aan tegen een scherpe prijs en verder geniet je van een snelle levering. Bouwdepot verzendt in heel België en Nederland. Bestel daarom een kastanje afsluiting in onze webshop en geniet van een duurzaam en betaalbaar kastanjehek.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S