Infiltratie & drainage

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van infiltratie en draiange producten aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier bij Bouwdepot infiltratieputten en drainagebuizen online bestellen en afhalen op een depot naar keuze of laten leveren.

Subcategorieën

  • Infiltratiekratten & toebehoren

    Gaat u binnenkort verbouwen of renoveren? Dan kan het mogelijk zijn, dat u verplicht bent een infiltratieput te installeren in bepaald gevallen. Infiltratieputten en -kratten voorzien in een geleidelijke insijpeling van een teveel aan regenwater in de bodem. Indien u op zoek bent naar deze producten, dan bent u bij Bouwdepot altijd aan het goede adres.

    Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van infiltratiekratten en toebehoren aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier bij Bouwdepot infiltratieputten online bestellen en afhalen op een depot naar keuze of laten leveren.

  • Drainagebuizen

    Ons online assortiment drainagebuizen met geotextiel, kokos of PP wikkel voor de professional en betere doe-het-zelver en dit aan uiterst competitieve prijzen.