Betonplex platen

Betonplex: multiplex voor het storten van beton

Ben je op zoek naar betonplex van hoogwaardige kwaliteit? Bouwdepot is dé groothandel voor bouwmaterialen en heeft ook dit product in huis. Dit materiaal is er speciaal voor het storten van beton. Bij ons profiteer je te allen tijde van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Een goe...

Betonplex: multiplex voor het storten van beton

Ben je op zoek naar betonplex van hoogwaardige kwaliteit? Bouwdepot is dé groothandel voor bouwmaterialen en heeft ook dit product in huis. Dit materiaal is er speciaal voor het storten van beton. Bij ons profiteer je te allen tijde van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Een goede reden om bij ons je bestelling te plaatsen!

Lees meer


Betonplex platen

Aanbod betonplex

In je zoektocht naar betonplex kom je al snel uit bij Bouwdepot. De platen gebruik je bij het maken van bekisting. Betonplex 18 mm is veelzijdig plaatmateriaal en bovendien watervast verlijmd. Dit maakt de platen geschikt voor allerlei toepassingen binnen en buiten. Betonplex nodig? Scrol door ons aanbod en gebruik de filters in je zoektocht naar de juiste materialen.

Nog meer bouwmaterialen

Werkzaam als aannemer in de bouw of klus je graag in je vrije tijd? Bekijk vooral het aanbod bouwmaterialen en bestel gemakkelijk online. Wij hebben de beste bouwmaterialen voor iedere klus in huis, want alles is uitvoerig getest door professionals. Daarom kan je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit.

Daarom bestel je bij betonplex Bouwdepot

Betonplex kopen doe je natuurlijk bij een specialist. Daarom bestel je ook betonplex 18 mm bij Bouwdepot. Al het bouwmateriaal is aantrekkelijk geprijsd en wordt snel bij je afgeleverd in Nederland of België. Het is ook een optie om je bestelling op te halen bij een van onze depots in Vlaanderen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S