Anti-worteldoeken & geotextiel

Anti worteldoek / geotextiel: voor een onderhoudsarme tuin

Geniet je graag van een tuin zonder onkruid én die onderhoudsvriendelijk is? Een anti worteldoek helpt je hierbij. Het is een slimme manier om de groei van onkruid en ander soort plantenwortels tegen te gaan. Een worteldoek op rol wordt veelvuldig gebruikt door zowel hoveniers al...

Anti worteldoek / geotextiel: voor een onderhoudsarme tuin

Geniet je graag van een tuin zonder onkruid én die onderhoudsvriendelijk is? Een anti worteldoek helpt je hierbij. Het is een slimme manier om de groei van onkruid en ander soort plantenwortels tegen te gaan. Een worteldoek op rol wordt veelvuldig gebruikt door zowel hoveniers als professionals, maar ook steeds meer particulieren weten de weg naar een anti worteldoek te vinden. Zoek je een stevig en betrouwbaar wortel doek? Bouwdepot verkoopt worteldoek op rol en is daarom je ideale partner in je zoektocht naar een anti worteldoek. We hebben een ruim assortiment, waardoor er voor jou een geschikt anti worteldoek in de aannieding is. Ontdek waarom een anti worteldoek kopen bij Bouwdepot een goed idee is.

Lees meer


Anti-worteldoeken & geotextiel

Geef onkruid geen kans en investeer in een anti worteldoek & geotextiel

Een anti worteldoek van geotextiel komt goed van pas bij het aanleggen van een grindpad of een paadje van houtsnippers. Op die manier hebben zowel onkruid als planten geen schijn van kans om door te groeien. Het stevige doek laat geen zonlicht door en dus is de kans nihil dat onkruid door het anti worteldoek groeit. Ideaal dus om jouw tuin of pad aan te leggen. Een anti worteldoek wordt ook ingezet bij het aanleggen van kunstgras, zodat je hier geen last krijgt van onkruid. Bekijk het aanbod op de website en bestel eenvoudig je worteldoek op rol. Bouwdepot verkoopt worteldoeken in allerlei formaten en uitvoeringen en daarom vind je bij ons altijd wat je nodig hebt. 

Voordelen van een geotextiel anti worteldoek kopen

Een anti wortel doek kopen? Een worteldoek kopen is om meerdere redenen interessant:

  • Het doek is donker van kleur, laat amper zonlicht door en remt zo de groei van onkruid;

  • Een anti worteldoek laat water probleemloos door en daarmee worden afwateringsproblemen voorkomen;

  • Een worteldoek op rol van Bouwdepot is duurzaam en gaat verschillende jaren mee;

  • Een worteldoek leggen doe je eenvoudig met behulp van grondpennen.

Welk anti worteldoek van geotextiel is geschikt voor jouw tuinklus?

Waarvoor heb je het doek exact nodig? Stem je aankoop goed af op de toepassing waarvoor je het nodig hebt. Via de handige zoekfilters op onze website kom je altijd uit bij het gewenste worteldoek. In theorie kan je al onze worteldoeken gebruiken voor alle doeleinden, maar bij twijfel is het altijd interessant om één van onze adviseurs te raadplegen.

Tips bij een worteldoek leggen

Ga je een worteldoek leggen in jouw tuin of in een buitenruimte? Bouwdepot geeft graag een aantal handige tips: 

  1. Zorg altijd voor een egale ondergrond om het beste resultaat te bekomen;

  2. Rol het wortel doek uit en stop het in het door het graven van sleuven;

  3. Zet het stevig vast met grondpennen;

  4. Wil je een gedeelte in de bestrating voorzien van beplanting? Snijd eenvoudig een stuk uit het worteldoek om de planten van zonlicht te kunnen voorzien.

Hierom een worteldoek kopen bij Bouwdepot

Een anti worteldoek kopen bij Bouwdepot? Een worteldoek op rol bestel je gemakkelijk online en is op te halen bij een van de veertien afhaalpunten in Vlaanderen. Laat je je aankoop liever thuis of op een andere locatie bezorgen? Dat kan ook. Bouwdepot verzendt snel naar elk adres in Nederland en België. Profiteer altijd van onze scherpe prijzen voor zowel professionals als particulieren. Kortom: bestel via onze webshop en start snel met jouw worteldoek te leggen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S