Bouwlasers

Bouwlaser kopen: onmisbaar gereedschap in de bouwBouwlasers

Wil je tijdens het klussen nauwkeurig en efficiënt werken? Een bouwlaser is een uitkomst voor allerlei soorten bouwprojecten. Dit gereedschap helpt je om afstanden zorgvuldig te meten en waterpas te werken. Om die reden kom je dit type laser veel tegen in de bouw, maar ook in andere industrieën komt een bouwlaser goed van pas. Ben je op zoek naar een betrouwbare bouwlaser? Een bouwlaser kopen doe je daarom in onze webshop.

Wat is een bouwlaser?

De bouwlaser is een verzamelnaam voor laserapparatuur dat bij veel bouwprojecten wordt gebruikt. Dit gereedschap wordt zowel binnen als buiten ingezet bij nieuwbouw- en renovatieklussen. Een bouwlaser heeft een belangrijk doel: een waterpas vlak creëren én een referentiepunt bepalen met behulp van een laserlijn. Dit betreft een horizontale en/of verticale lijn. Een bouwlaser kopen helpt je vooral om afstanden nauwkeuriger te meten en waterpas te werken. Het is handig gereedschap voor de bouwplaats en om die reden een slimme investering.

Welke voordelen biedt een laser voor de bouw?

Ben je werkzaam in de bouw en overweeg je om een bouwlaser aan te schaffen? Een bouwlaser kopen levert je altijd voordelen op:


  • Een laser geeft nauwkeurige informatie over hoeken en afstanden;

  • Een laser is eenvoudig in gebruik;

  • Een bouwlaser komt goed van pas bij het plaatsen van tussenwanden of het betegelen van wanden;

  • Een laser is geschikt voor professionals en doe-het-zelvers;

  • Een bouwlaser is er voor zowel binnen als buiten.


Een bouwlaser kopen? Bekijk het aanbod lasers in onze webshop en doe je aankoop online.

Welke soorten bouwlasers zijn er te koop?

Een bouwlaser kopen doe je niet elke dag en daarom zet Bouwdepot alle bouwlasers voor je op een rij:


  1. Laser met roterende laserstraal: deze bouwlaser is ideaal voor hoogtebepaling of het nivelleren van ondergronden;

  2. Afbouwlaser: dit type laser wordt voornamelijk binnen gebruikt;

  3. Afschotlaser: deze laser komt van pas bij het aanleggen van hellingen;

  4. Kruislaser: dit type laser projecteert een horizontale en verticale lijn op de muur en zet zichzelf automatisch waterpas;

  5. Lijnlaser: het gebruik van een lijnlaser is handig bij het betegelen van wanden en het plaatsen van tussenwanden.


Maak direct een keuze uit onze collectie lasers en ga voor een bouwlaser die het beste aansluit op je wensen.


Bouwlaser kopen met een rode of groene lichtstraal?

Bij een bouwlaser kopen, heb je de keuze uit een laser met een groene of rode lichtstraal. Welke kleur je kiest, is afhankelijk van het soort werkzaamheden dat je uitvoert en ook onder welke omstandigheden je dat doet. Een bouwlaser met groene lichtstraal is beter zichtbaar dan een laser met rode lichtstraal. Bovendien is het bereik van een groene lichtstraal ook flink groter dan een laser met een groene lichtstraal. Gebruik een bouwlaser met groene lichtstraal daarom voor het meten van grotere afstanden of wanneer je klust in een lichte omgeving.

Aanbod lasers bij Bouwdepot

Wil je een bouwlaser kopen in onze webshop? Een slimme keuze, want we hebben meerdere lasers in het assortiment. Kies uit een kruis-, rotatie- of lijnlaser. Welke bouwlaser je ook koopt, elk meetinstrument is uitvoerig getest en daarom doe je altijd een kwalitatieve aankoop. Wil je een bouwlaser kopen, dan zit je bij Bouwdepot goed!


Hierom een bouwlaser kopen in onze webshop


Een bouwlaser kopen om werkzaamheden zeer nauwkeurig uit te voeren? Vind de beste bouwlaser bij Bouwdepot en bestel eenvoudig online. We dragen zorg voor een snelle levering in Nederland en België, maar ophalen in Vlaanderen is ook een optie. Uiteraard koop je een bouwlaser tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Start daarom je zoektocht naar een geschikte bouwlaser in onze webshop en boek uitstekende klusresultaten!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S