Anti-wortel geotextielAnti-wortel geotextiel

Anti-worteldoek geotextiel: voor het bestrijden van onkruid en beperken van wortelvorming

Onkruid is de meeste mensen een doorn in het oog. Wil je niet continu bezig zijn met onkruid verwijderen en onkruidpreventie in je tuin op slimme wijze vormgeven? Dit doe je met een anti-worteldoek geotextiel van Bouwdepot. Dit worteldoek is specifiek ontworpen voor onkruidpreventie in tuinen. Het komt goed van pas onder grind en grindplaten, maar is ook te gebruiken in combinatie met onze infiltratiekratten. Ga daarom in onze webshop op zoek naar het gewenste scheidingsvlies voor je tuin en voorkom verwildering van de buitenruimte.

 Wat is het nut van een geotextiel anti-worteldoek?

Een anti-worteldoek geotextiel is een doek geweven uit zwart of wit polyester. Het is een onkruidwerend worteldoek, want het laat geen licht door. Wel krijgt regenwater de kans om de grond in te zakken. Onkruid heeft dus geen schijn van kans, terwijl de bodem van de tuin vochtig blijft. Geotextiel is namelijk poreus en laat om die reden regenwater door. Een anti-worteldoek voor siergrind nodig? Vind in onze webshop een waterdoorlatend anti-worteldoek van polyester.

 Anti-worteldoek voor siergrind

Een anti-worteldoek voor siergrind is een slimme keuze wanneer je besluit een grindpad aan te leggen in je tuin. Op die manier ga je wortelgroei van onkruid tegen. Een enkele laag anti-worteldoek is al voldoende om onkruid onder siergrind te voorkomen. Het doek is eenvoudig op maat te snijden en dus creëer je te allen tijde een stabiele ondergrond voor een pad van siergrind. Bouwdepot heeft ook voor jouw tuin een anti-worteldoek voor siergrind in de aanbieding. 

Wat zijn de voordelen van een waterdoorlatend anti-worteldoek? 

Met een onkruidwerend worteldoek voorkom je dat je tuin vol onkruid komt te staan. Wat zijn nog meer voordelen van een waterdoorlatend anti-worteldoek?

  • Een worteldoek is waterdoorlatend en daarom blijft de bodem vochtig;

  • Bij hevige regenbuien heb je minder last van wateroverlast;

  • Een scheidingsvlies biedt stabiliteit aan de grond;

  • Een geotextiel anti-worteldoek is supersterk en hoef je daarom niet elk jaar te vervangen;

  • Een geotextiel anti-worteldoek versterkt de biodiversiteit in de tuin.

 Een onkruidwerend worteldoek kopen? Bestel in onze webshop en profiteer direct van alle voordelen dat een anti-worteldoek geotextiel met zich meebrengt.

Aanbod worteldoeken 

Zoek je een sterk en betrouwbaar anti-worteldoek voor je grindpad? Een geotextiel anti-worteldoek bestel je in onze webshop. Elk onkruidwerend doek wordt door ons op rol geleverd. Dit maakt het voor jou gemakkelijk om het doek op maat te snijden. De breedte van het anti-worteldoek ligt tussen de één en twee meter. De lengte van een anti-worteldoek geotextiel is 25 of 50 meter. Naast een geotextiel anti-worteldoek koop je bij ons ook een geweven anti-worteldoek. Heb je meer informatie nodig in je zoektocht naar een geschikt onkruidwerend worteldoek? Contacteer een van onze tuinspecialisten voor advies op maat. 

Hierom bestel je een nieuw geotextiel anti-worteldoek bij Bouwdepot

 Een scheidingsvlies of anti-worteldoek nodig voor je tuin? Een duurzaam waterdoorlatend anti-worteldoek bestel je in onze webshop. Elk scheidingsvlies is uitvoerig getest door professionals en daarom verzeker jij je van topkwaliteit. Een anti-worteldoek voor siergrind wordt thuis afgeleverd in België en Nederland, maar is ook op te halen bij een afhaaldepot in Vlaanderen. Wil je de status van je order nauwlettend volgen? Maak een account aan bij Bouwdepot en vergeet ook niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele update of aanbieding van Bouwdepot!

 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S