Mobiele mazouttanks

Mazouttank kopen voor een veilige opslag van brandstof

Je huis verwarmen met mazout? Dit maakt je onafhankelijk van een netwerkbeheerder en levert je een aantrekkelijk rendement op. Voor een goede mazoutverwarmingsinstallatie heb je een mazouttank nodig om de olie in op te slaan. Bouwdepot is een betrouwbare webshop wanneer het aankomt op een m...

Mazouttank kopen voor een veilige opslag van brandstof

Je huis verwarmen met mazout? Dit maakt je onafhankelijk van een netwerkbeheerder en levert je een aantrekkelijk rendement op. Voor een goede mazoutverwarmingsinstallatie heb je een mazouttank nodig om de olie in op te slaan. Bouwdepot is een betrouwbare webshop wanneer het aankomt op een mazouttank kopen. In onze bouwmarkt vind je een divers aanbod mazouttanks voor bedrijven en particulieren. Bovendien levert een mazouttank kopen je altijd voordelen op. We hanteren scherpe prijzen en garanderen een snelle levering. Daarnaast is alles uitvoerig getest door onze vakmensen!

Lees meer


Mobiele mazouttanks

Wat is een mazouttank?

Mazout is stookolie en wordt gebruikt om een woning en sanitair te verwarmen. Het is een aantrekkelijk alternatief voor stoken op gas. Het is minder vervuilend dan aardgas en ook ben je niet afhankelijk van een aardgas- of elektriciteitsnetwerk. Stookolie wordt opgeslagen in de mazout tank. Vanuit een mazouttank stroomt er olie naar de mazoutketel waarmee je huis wordt verwarmd. Bij een mazouttank kopen heb je de keuze uit een enkel- of dubbelwandig exemplaar. Een enkelwandige tank is goedkoper in aanschaf, maar een dubbelwandige mazouttank beschermt beter tegen lekken. Bouwdepot heeft voor jou de gewenste mazouttank in het assortiment.

Wat zijn de voordelen van een mobiele mazouttank?

Een mazouttank kopen? Bouwdepot zet alle voordelen van de tank voor je op een rij:

  • Een tank plus verwarmingsinstallatie is een energiezuinige oplossing en heeft een rendement van maar liefst 98 procent;

  • Een tank is altijd veilig in gebruik;

  • Een mobiele tank is gemakkelijk bovengronds te plaatsen;

  • Een mazouttank is geschikt voor woningen, appartementen en kantoorgebouwen.

Is je huidige tank aan vervanging toe of wil je vanwege een andere reden een mazouttank kopen? Bekijk het aanbod mobiele mazouttanks bij Bouwdepot!

Wat zijn de nadelen van een mazouttank?

Er zitten ook enkele nadelen aan een mazouttank kopen. Wat maakt een mazouttank minder aantrekkelijk om aan te schaffen?

  • Een ondergrondse mazouttank dient periodiek gecontroleerd te worden door een expert;

  • Soms is het nodig om een mazouttank extra te verankeren in een betonnen ondergrond;

  • Een mazouttank is niet klein en daarom is er ruimte nodig om de tank te plaatsen;

  • Een woning of bedrijf verwarmen op basis van stookolie is niet milieuvriendelijk.

Twijfel je of je in aanmerking komt voor een mazouttank kopen? Win advies in bij een van onze professionals en neem telefonisch of digitaal contact op met Bouwdepot.

Aanbod mobiele mazouttanks in onze webshop

Een mazouttank kopen van goede kwaliteit? Bestel een mazouttank van het merk Truckmaster bij Bouwdepot. Deze mobiele mazouttanks zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Kies bijvoorbeeld voor een mazouttank met een inhoud van 200, 430 of 900 liter. Verder heb je de keuze uit een tank met of zonder brandstofpomp. Advies nodig bij een mazouttank kopen of plaatsen? Laat het ons weten, want we helpen je graag op weg!

Hierom een mazouttank kopen bij Bouwdepot

Een betrouwbare mazouttank kopen voor een aantrekkelijke prijs? Dit doe je in onze webshop. Naast een veelzijdig aanbod mazouttanks, bieden we je ook een aantrekkelijke service. We leveren snel in Nederland en België en doen dit op de locatie van jouw voorkeur. Woon je in de buurt van een afhaalpunt in Vlaanderen? Kom een mazout tank inladen bij een van onze ophaaldepots. Kortom: kies voor een mazouttank kopen in onze webshop en verzeker je van een succesvolle en veilige aankoop!


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S