SiliconevoegselsSiliconevoegsels

Siliconenvoegsels: voor badkamers en keukens

Spleten en kieren in sanitaire ruimtes resulteren in allerlei problemen. Vocht leidt vaak tot lekkages en schimmel. Op beide zaken zit je niet te wachten, maar gelukkig helpen siliconenvoegsels jou om dit probleem effectief aan te pakken. Voor siliconen afdichting producten zit je bij Bouwdepot goed. We zijn een onlinewebshop voor aannemers en doe-het-zelvers en verkopen allerlei soorten bouwmaterialen en toebehoren. Afdichten is dankzij ons ruime aanbod een fluitje van een cent. Naar welke afdichtingskit voor sanitair ben jij op zoek?

Wat is siliconenkit?

Siliconenkit is elastisch materiaal en hecht perfect op gladde oppervlakken. Afdichtkit is water- en temperatuurbestendig en om die reden wordt het vaak toegepast in keukens en badkamers. Afdichten met siliconenkit is een uitstekend idee, want schimmels houden er niet van. Bovendien verkleurt deze kitsoort niet en daarom hoef je niet bang te zijn voor gele kitnaden. Geef siliconen afdichting slim vorm en vind in onze webshop het beste siliconenvoegsel voor jouw sanitaire ruimtes.

Welke voordelen biedt afdichtingskit voor sanitair? 

Afdichtingskit voor sanitair brengt een aantal voordelen met zich mee. Waarom is het gunstig om afdichtingskit in de badkamer en keuken te gebruiken?

  • Siliconenkit is waterafstotend en gaat schimmelgroei tegen;

  • Siliconenkit is zeer elastisch en daarom hecht het goed op gladde oppervlakken;

  • Siliconenvoegsel is niet gevoelig voor hoge temperaturen;

  • Siliconenvoegsel hardt snel uit en heeft een lange houdbaarheid.

Afkitten doe je daarom met afdichtingskit van Bouwdepot. Scrol door ons aanbod en ga snel met siliconen afdichting aan de slag.

 Hoe vochtige ruimtes afkitten?

Ga je de badkamer of keuken afkitten? Met onderstaande tips verzeker jij je van een perfect kitresultaat:

  1. Maak het oppervlak dat je gaat kitten eerst goed schoon;

  2. Plak de randen af waar geen kit mag komen;

  3. Verwijder de dichte dop in het kitpistool met een stanleymes;

  4. Breng de afdichtingskit aan in één lijn en werk altijd van hoek tot hoek;

  5. Verwijder de tape na het aanbrengen van afdichtingskit voor sanitair;

  6. Laat siliconen afdichting minimaal 24 uur drogen voor het gewenste resultaat.

 Meer tips nodig bij het afdichten met behulp van siliconenkit? Voor advies omtrent siliconen afdichting doe je een beroep op een van onze specialisten. We streven samen met jou naar een perfect kitresultaat! 

Aanbod afdichtingskit 

Ben je op zoek naar afdichtingskit voor de badkamer of keuken? De beste afdichtingskit voor jouw klus tref je aan in onze webshop. We verkopen siliconenvoegsels van de merken Compaktuna, Omnicol en Mapei. Afdichtingskit is verkrijgbaar in verschillende kleuren en daarom vind je ook voor jouw sanitaire ruimte een geschikt siliconenvoegsel. Selecteer in de webshop eenvoudig op voegbreedte om het afkitten gemakkelijker te maken. Behalve siliconenvoegsels verkopen we ook cementvoegsels om je klus naar tevredenheid af te ronden. Een goede reden om bij ons je aankoop te doen!

 Siliconenkit online kopen bij Bouwdepot

Afdichtingskit voor sanitair nodig? Met een ruim assortiment betaalbare siliconenvoegsels vis je bij ons nooit achter het net. Zorgvuldig afkitten en afdichten doe je daarom door bij Bouwdepot je order te plaatsen. Direct na ontvangst van je bestelling gaan wij met je order aan de slag. We verzenden de siliconenkit naar Nederland en België, maar kit ophalen bij een afhaaldepot in Vlaanderen is ook een optie. Kortom: het afdichten van naden en kieren in sanitaire ruimtes doe je met siliconenvoegsel uit onze webshop. We zien je bestelling kit graag bij ons binnenkomen!

 


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S