Afboording & pallisades

Afboording tuin: hoe belangrijk is het?

Subcategorieën

  • Afboording in beton

    Boordstenen: voor een nette afwerking van je terras of oprit

  • Afboording in natuursteen
  • Afboording in kunststof

    Je tuin, vijver, oprit of moestuin afboorden kan gemakkelijk en snel door het plaatsen van afboording vervaardigd uit (gerecycleerde) kunststof. Een afboording zorgt voor een overzichtelijke grens tussen de diverse onderdelen van je oprit of tuin. Onze afboordingen in kunststof leveren een mooi resultaat en vergen weinig inspanning om te plaatsen. Klop de afboordingspaaltjes in de grond en bevestig daarna de afboordingsplanken aan de paaltjes met roestvrije schroeven.

  • Afboording in staal


Afboording & pallisades

Wil jij je van je tuin een mooier en rustiger geheel maken? Met afboording tuin verzeker jij je van een strak eindresultaat. Dankzij boordstenen en palissades zorg je voor een goede begrenzing en ook blijft alles mooi op zijn plaats. Dit resulteert uiteindelijk in minder tuinonderhoud. Bouwdepot is jouw ideale partner in je zoektocht naar tuinafboording benodigdheden. Wij helpen particulieren en bedrijven graag op weg om de afboording van de tuin perfect te regelen. Wat is het aanbod bij Bouwdepot en waarom plaats je een bestelling in onze webshop?

Investeer in een nette afwerking van een terras of oprit

De afwerking van je tuin een mooie, sprekende twist geven? Afboording tuin draagt bij aan een nette afwerking van een oprit of terras. Daarnaast komt tuinafboording ook goed van pas bij een zwembad. Behalve een visuele functie brengt afboording tuin meer opmerkelijke voordelen met zich mee. Goede tuinafboording houdt bestrating op zijn plaats en voorkomt dat aarde wegspoelt tijdens een fikse regenbui. Bovendien belet een goede afboording de verspreiding van onkruid.

Wat is het aanbod afboording tuin?

Heb je plannen om de tuin onder handen te nemen en zoek je daarom materialen voor de afboording tuin? Bouwdepot maakt het je gemakkelijk, want wij beschikken over een veelzijdig aanbod tuinafboording. Kies bijvoorbeeld uit boordstenen of palissades in een kleur die jou aanspreken. Naast afboording in beton en natuursteen hebben we ook tuinafboording gemaakt van kunststof en staal.

Waarom je tuinafboording realiseert met Bouwdepot

De afboording tuin op de juiste manier aanpakken? Doe vooral je aankoop bij een specialist in bouwmaterialen en kies voor de expertise van Bouwdepot. Dankzij een ongekend aanbod kwalitatieve bouwmaterialen slaag je altijd in onze webwinkel! Bovendien zijn we er voor zowel aannemers als particulieren. Bestellen en betalen doe je digitaal in een veilige omgeving. Vanzelfsprekend dragen wij zorg voor een snelle verzending in Nederland en België. Ophalen is ook mogelijk bij éénn van onze afhaaldepots in Vlaanderen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S