Inspectie- en sifonputten

Bouwdepot verkoopt toezichtsputten en sifonputten uit PVC aan de scherpste prijzen! Koop online bij Bouwdepot een siffonput of toezichtsput (inspectieput) om van onze lage prijzen te profiteren.
 • Waarvoor dient een sifonput? Een sifonput dient als stankafsluiter om nare geuren te voorkomen, dit komt doordat er water wordt vastgehouden in de s...
Bouwdepot verkoopt toezichtsputten en sifonputten uit PVC aan de scherpste prijzen! Koop online bij Bouwdepot een siffonput of toezichtsput (inspectieput) om van onze lage prijzen te profiteren.
 • Waarvoor dient een sifonput? Een sifonput dient als stankafsluiter om nare geuren te voorkomen, dit komt doordat er water wordt vastgehouden in de sifon waar de luchtjes niet doorheen kunnen komen. Tevens kan een sifonput gebruikt worden als controleput.
 • Wat doet een toezichtput? Een toezichtput ook wel controleput of inspectieput genoemd laat toe om de afvoerbuizen te onderhouden, inspecteren of reinigen.
Lees meer

Subcategorieën

 • Toezichtputten
  Een toezichtsput of inspectieput kun je zien als een soort kruispunt van verschillende rioolbuizen. De put fungeert als soort controlekamer. De controleput laat inspectie en reiniging van uw afvoerwater mogelijk. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan toezichtsputten. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.
 • Toezichtsputten met sifon
  Een toezichtsput met sifon ook wel sifonput genoemd houdt de rioolgeur tegen zodat deze stank niet tot in uw huis terecht komt, ook vangt een sifonput alle vetten op zodat deze zich niet ophopen in de afvoerbuizen. Een sifonput dient dus als stankafsluiter om nare geuren te voorkomen, dit komt doordat er water wordt vastgehouden in de sifon waar de luchtjes niet doorheen kunnen komen. Tevens kan een sifonput gebruikt worden als controleput. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan sifonputten. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.
 • Terugslagkleppen in controleput
  Een terugslagklep in een ventiel dat het water in slechts één richting laat doorstromen. Met een terugslagklep in je controleput kun je voorkomen dat afvalwater vanuit de straatriolering in de privéwaterafvoer van jouw woning belandt. Terugslagkleppen zijn een oplossing als er, door een felle regenbui, afvalwater terugstroomt naar roostergoten, kloksifons, wc's en aansluitingen van toestellen zoals de wasmachine. Om dit probleem te voorkomen koopt men een terugslagklep dat men kan plaatsen in een controleput. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan inspectieputten met ingebouwde terugslagkleppen. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.
 • Vetafscheiders & toebehoren
  Een vetafscheider is een toestel dat dient om het vet (plantaardige en dierlijke vetten) uit het afvalwater te halen. Geloosd en stollend vet zal zich in het riool afzetten. Dat vermindert de afvoercapaciteit van het riool en kan zelfs tot verstopping leiden. Stollend vet belemmert dan ook de doelmatige werking van het openbaar riool. Een verafscheider voorkomt dit probleem. Bouwdepot biedt een uitgebreid assortiment aan vetafscheiders. Koop bij bouwdepot om te profiteren van onze scherpe prijzen! Bekijk hier ons online aanbod.