Afboording in beton

Boordstenen: voor een nette afwerking van je terras of opritAfboording in beton

Je oprit of terras mooi afwerken? Dit doe je met behulp van boordstenen. Bouwdepot is dé webshop in je zoektocht naar boordstenen. Met ons veelzijdige aanbod richten we ons op aannemers en particulieren. Daarom hebben we ook voor jou de juiste bouwmaterialen in huis. Uiteraard kies je voor boordstenen die perfect aansluiten op je bouwproject. Met een ruim assortiment aan boordstenen grijp je bij Bouwdepot gelukkig nooit mis.

Wat is de meerwaarde van boordstenen?

Boordstenen hebben zowel een visuele als praktische functie. Je gebruikt ze om een nette afwerking te realiseren bij een terras, oprit of zwembad. Daarnaast houden boordstenen de bestrating op haar plaats, belet je de verspreiding van onkruid én voorkom je dat aarde wegstroomt tijdens een fikse regenbui. De aankoop van boordstenen stem je natuurlijk zoveel mogelijk af op de huidige bestrating.

Wat is het aanbod boordstenen bij Bouwdepot?

In onze webshop kies je uit talloze soorten boordstenen. Naast boordstenen van beton heb je ook de keuze uit boordsteen gemaakt van kalksteen, graniet of zandsteen. Selecteer eenvoudig op kleur en ga voor een afbakening in grijs of antraciet. Maak in je zoektocht handig gebruik van de slimme zoekfilters op de website. Heb je behoefte aan advies op maat voor boordstenen? Aarzel niet, maar stel gerust je vraag aan onze klantenservice.

Bestel online boordstenen bij Bouwdepot

Heb je boordstenen nodig voor het bestraten van een terras of oprit? Doe je aankoop bij een specialist in bouwmaterialen en plaats daarom je order bij Bouwdepot. We garanderen je scherpe prijzen en een razendsnelle levering in Nederland en België. Je boordsteen liever ophalen? Op de productpagina’s kan je terug vinden op welke depots een specifieke boordsteen afgehaald kan worden.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S