DPCDPC

DPC folie tegen optrekkend vocht

DPC folie is folie dat wordt gebruikt om optrekkend vocht tegen te gaan. Wil je voorkomen dat vocht de muren, vloeren of funderingen van je huis of kantoorpand aantast? Kies dan voor DPC folie, dit gaat dit probleem tegen. Bouwdepot heeft ook voor jouw klus DPC in het assortiment. Alle bouwmaterialen die we verkopen, zijn uitvoerig getest en daarom garanderen we je topkwaliteit. We leveren een aankoop tot aan de deur van je woning of werf. Interesse? Neem direct een kijkje bij het aanbod DPC folie in onze bouwmarkt.

Wat is DPC folie?

DPC staat voor Damp Proof Course en wordt volop toegepast in de bouw. Het is speciaal ontworpen om grond- en regenwater terug te dringen. DPC folie is veelal gemaakt van polyethyleen of bitumen en die materialen beschikken over uitstekende, waterdichte eigenschappen. DPC folie wordt verwerkt in allerlei bouwtoepassingen zoals muren, vloeren, funderingen en daken. Het is verkrijgbaar in rollen, platen en strips en daarom is er ook voor jouw project of toepassing een passend product verkrijgbaar. Bestel eenvoudig wat je nodig hebt.

Welke voordelen biedt DPC folie?

DPC folie brengt allerlei voordelen met zich mee en die zetten we graag voor je op een rij:


  • DPC voorkomt vocht- en schimmelproblemen in allerlei soorten gebouwen en constructies;

  • DPC zorgt voor een uitstekende bescherming van isolatiemateriaal;

  • DPC folie verlengt de levensduur van een woning of bedrijfspand;

  • DPC draagt bij aan een vermindering van onderhoudskosten vanwege vochtproblemen;

  • DPC folie is soepel en buigzaam en om die reden gemakkelijk te verwerken.

DPC folie nodig? Verdiep je in het ruime aanbod DPC folie in onze webshop en bestel eenvoudig online!

Aanbod DPC folie bij Bouwdepot

DPC aanschaffen om waterproblemen in en rondom huis aan te pakken? DPC folie koop je in onze webshop. De waterkerende folie is verkrijgbaar in verschillende formaten. De dikte van DPC folie bedraagt 0,3 millimeter. Met behulp van de zoekfilters aan de linkerzijde, verfijn je je zoektocht in onze webshop. Kom je er niet uit of wil je je wensen met iemand bespreken? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We staan je altijd graag te woord.

Hoe bevestig je DPC folie?

DPC is onmisbaar om de levensduur van gebouwen te verlengen en de isolatiewaarde te verbeteren. Hoe breng je DPC folie aan? Bouwdepot geeft je enkele tips:

  • Rol de folie uit en lijm eventuele stukken aan elkaar vast met speciale kit of lijm;

  • Zorg altijd voor wat ruimte tussen de constructie en DPC folie om condensatie toe te staan;

  • DPC folie is bij uitstek geschikt voor houtskelet- of houtregelwerk dat snel nat wordt;

  • Bij de verwerking van DPC in funderingen en gevels: breng eerst een laag mortel aan, bevestig de waterkerende folie en plaats vervolgens een tweede laag mortel.

Constructies optimaal beschermen tegen allerlei weersomstandigheden? Met bovenstaande tips gaat dit je beslist lukken. Besteed je de bevestiging van waterkerende folie liever uit aan een expert? Doe zorgvuldig onderzoek en werk uitsluitend samen met een betrouwbare bouwvakker of ervaren specialist.

Hierom bestel je DPC folie bij Bouwdepot

Heb je DPC folie nodig om vocht- en schimmelproblemen te voorkomen? Bestel DPC folie in onze webshop en geniet direct van onze voordelen. Bedrijven en particulieren kiezen altijd uit een ruim assortiment waterkerende folie voor allerhande constructies. We leveren snel in Nederland en België. Liever je bestelling zelf ophalen? Dat kan zeker, DPC folie is ook af te halen bij diverse depots in Vlaanderen. Bestellen en betalen, dat doe je veilig online. Dankzij onze scherpe prijzen verzeker jij je van een betaalbare en kwalitatieve aankoop. Kom snel langs in onze bouwmarkt en koop DPC folie bij een specialist gespecialiseerd in bouwmaterialen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S