Afsluitingen

Bij Bouwdepot kan je een volledig online assortiment vinden voor het plaatsen van draadafsluitingen.

Subcategorieën

 • Draadafsluitingen
 • Tuinpoorten

  Tuinpoort: een stijlvolle poort voor elke tuin

  Met een tuinpoort sluit jij je tuin netjes af van de buitenwereld. Het zorgt voor meer privacy en draagt bij aan meer veiligheid. Dankzij een tuinpoort schrik je ongenode gasten af en voorkom je dat je kinderen plotseling de weg opschieten. Een houten tuinpoort zorgt ook voor een elegante uitstraling en vermeerdert de waarde van je woning. Bouwdepot beschikt over een ruim aanbod tuinpoorten en helpt je graag aan een metalen of houten tuinpoort. Daarnaast geven we tips bij een tuinpoort plaatsen. Kortom: tuinpoorten kopen doe je in onze webshop!

 • Zichtremmers
 • Kastanje afsluitingen

  Kastanje afsluiting: voor een landelijke tuin met natuurlijke accenten

  Je tuin een charmante uitstraling geven? Een kastanje afsluiting is een hekwerk gemaakt van kastanjehout. Met een kastanjehek creëer je een landelijke tuin en zorg je voor een stevige omheining. Ben je op zoek naar een sterk en duurzaam kastanjehek? Een kastanje afsluiting voor je tuin of landgoed bestel je bij Bouwdepot. Dankzij een ruim aanbod hebben we voor elke buitenruimte een passend kastanje hek. Verdiep je in het assortiment en bestel de gewenste kastanje afsluiting online in onze webshop.

 • Paalhouders

  Met een betonpoer creëert u een stevige basis waar de paal op bevestigd kan worden. De paal zal niet verzakken en blijft dankzij de poer ook een stukje boven de grond. Hierdoor kan er geen vocht uit de grond in het hout trekken en zal de paal dus langer meegaan.