Tuinpoorten

Tuinpoort: een stijlvolle poort voor elke tuin

Met een tuinpoort sluit jij je tuin netjes af van de buitenwereld. Het zorgt voor meer privacy en draagt bij aan meer veiligheid. Dankzij een tuinpoort schrik je ongenode gasten af en voorkom je dat je kinderen plotseling de weg opschieten. Een houten tuinpoort zorgt ook voor een elegante uitstrali...

Tuinpoort: een stijlvolle poort voor elke tuin

Met een tuinpoort sluit jij je tuin netjes af van de buitenwereld. Het zorgt voor meer privacy en draagt bij aan meer veiligheid. Dankzij een tuinpoort schrik je ongenode gasten af en voorkom je dat je kinderen plotseling de weg opschieten. Een houten tuinpoort zorgt ook voor een elegante uitstraling en vermeerdert de waarde van je woning. Bouwdepot beschikt over een ruim aanbod tuinpoorten en helpt je graag aan een metalen of houten tuinpoort. Daarnaast geven we tips bij een tuinpoort plaatsen. Kortom: tuinpoorten kopen doe je in onze webshop!

Lees meer


Tuinpoorten

Soorten tuinpoorten

Tuinpoorten zijn er in allerlei uitvoeringen. Er zijn volledig gesloten tuinpoorten die je verzekeren van meer privacy. Dit is meestal het geval bij tuindeuren die zich tussen schuttingen bevinden. Ben je specifiek op zoek naar een tuinhek die zicht bieden op een doorgaande weg? De meeste tuinpoorten hebben een open structuur en bezorgen daarmee voor doorkijk. Bouwdepot heeft voor elke tuin een passende tuinpoort in het assortiment. Scrol daarom door ons aanbod tuinpoorten en ga voor een metalen of houten tuinpoort die goed aansluit op je wensen. Advies nodig bij tuinpoorten kopen? Het team van Bouwdepot staat altijd voor je klaar.

Enkel hekwerk of dubbele tuinpoorten kopen?

Zoek je een tuinpoort voor je tuin of die van je opdrachtgever? Bouwdepot biedt de keuze uit een enkele of dubbele tuinpoort. Wat zijn de voordelen van een enkele of dubbele tuinpoort?

Voordelen enkele tuinpoort

Overweeg je de aankoop van een enkele poort? Bouwdepot zet alle voordelen op een rij:

  • Hiermee houd je kinderen en huisdieren veilig voor verkeer;

  • Er is niet veel ruimte nodig om de tuinpoort te plaatsen;

  • Er is keuze uit een metalen of houten tuinpoort;

  • Dit type poort is geschikt voor zowel de voor- als achtertuin.

Voordelen dubbele tuinpoort

Een dubbele tuinpoort is ook een optie. Wat zijn de belangrijkste voordelen van dit type afscheiding?

  • Een dubbele tuinpoort zorgt voor extra veiligheid op je erf;

  • Een dubbele tuinpoort kenmerkt zich door een brede doorgang en dit is gunstig wanneer je je auto op je erf parkeert;

  • Dubbele tuinpoorten hout of metaal geven je tuin een elegante uitstraling.

Stijlvolle tuinpoorten hout

Wil je graag een smaakvolle tuinpoort of een smaakvol tuinhek? Een houten tuinpoort is een goede keuze. Tuinpoorten hout zien er mooi uit en kenmerken zich verder door een tijdloze uitstraling. Bovendien zorg je met tuinpoorten hout voor een afgeronde look in combinatie met houten schuttingen. Kies daarom voor een houten tuinpoort als dit beter aansluit op wat er al aanwezig is in de buitenruimte. Scrol door het aanbod tuinpoorten hout en bestel direct online.

Tuinpoort plaatsen, hoe doe je dat?

Heb je een metalen of houten tuinpoort op het oog en wil je een tuinpoort plaatsen op correcte wijze? Bouwdepot geeft tips bij een tuinpoort plaatsen op jouw erf of die van je klant:

  • Voor een tuinpoort is het relevant om eerst de locatie te bepalen;

  • Sla de poortpalen de grond in maak hierbij gebruik van paalhouders;

  • Bevestig de poort conform de handleiding aan de palen.

Meer tips nodig bij een tuinpoort plaatsen? Bouwdepot weet alles over tuinpoorten. Bel of mail ons gerust voor professioneel advies bij tuinpoorten kopen.

Tuinpoorten kopen bij Bouwdepot

Enthousiast over ons aanbod tuinpoorten en wil je tuinpoorten kopen? Bestel een houten tuinpoort of een metalen hekwerk in onze groothandel. Tuinpoorten kopen in onze webshop levert je áltijd voordelen op. We hebben een indrukwekkend aanbod bouwmaterialen voor aannemers en doe-het-zelvers. Bovendien leveren we snel in zowel Nederland als België. Kortom: tuinpoorten kopen doe je bij Bouwdepot. Welke tuinpoorten genieten jouw voorkeur?


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S