ISOLEREN

Bouwdepot is verdeler van isolatiemateriaal van UnilinRecticel, Ursa, Isover, Styrisol, Pro Clima,...en dit aan uiterst scherpe prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop isolatie online kopen en laten leveren thuis of op de werf!

Bouwdepot is verdeler van isolatiemateriaal van UnilinRecticel, Ursa, Isover, Styrisol, Pro Clima,...en dit aan uiterst scherpe prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop isolatie online kopen en laten leveren thuis of op de werf!

Lees meer

Subcategorieën

 • TOEPASSING - Zolder & (plat)dak

  Dakisolatie: voor een plat of hellend dak

  Dakisolatie is een uitstekende manier om je energienota te reduceren. Het dak isoleren is ook een slimme ingreep, want het verbetert het wooncomfort. Bijna dertig procent van de warmte in huis gaat namelijk verloren via het dak. Daarom is het belangrijk om snel met dakisolatie aan de slag te gaan. Zoek je kwalitatief isolatiemateriaal? Doe je aankoop bij Bouwdepot, dé specialist in bouwmaterialen voor professionals en particulieren. Wij hebben ook op het gebied van dakisolatie alles in huis!

 • TOEPASSING - Vloer

  Bouwdepot is verdeler van kwalitatieve vloerisolatie en dit aan uiterst competitieve prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop vloerisolatie online kopen en later leveren thuis of op de werf!

   

  OP ONZE FACTUREN STAAN DE ISOLATIEWAARDES ZODAT PREMIES ZONDER PROBLEMEN AANGEVRAAGD KUNNEN WORDEN

 • TOEPASSING - Muur

  Bouwdepot is verdeler van kwalitatieve muurisolatie en dit aan uiterst competitieve prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop muurisolatie online kopen en later leveren thuis of op de werf!

   

  OP ONZE FACTUREN STAAN DE ISOLATIEWAARDES ZODAT PREMIES ZONDER PROBLEMEN AANGEVRAAGD KUNNEN WORDEN

 • TOEPASSING - Fundering / Bouwknopen
  Bij de constructie van een gebouw zijn er heel wat bouwknopen die niet met traditionele isolatie zoals glaswol,rotswol of PIR isolatieplaten geïsoleerd kunnen worden.
 • TOEPASSING - Geluidsisolatie

  Bouwdepot is verdeler van kwalitatieve geluidsisolatie en dit aan uiterst competitieve prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop geluidsisolatie online kopen en later leveren thuis of op de werf!

   

 • TYPE - glaswol / rotswol

  Bouwdepot is verdeler van kwalitatieve glaswol van de merken Ursa en Isover en dit aan uiterst competitieve prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop glaswolisolatie online kopen en later leveren thuis of op de werf!

   

  OP ONZE FACTUREN STAAN DE ISOLATIEWAARDES ZODAT PREMIES ZONDER PROBLEMEN AANGEVRAAGD KUNNEN WORDEN

 • TYPE - PIR / PUR

  Bouwdepot is verdeler van kwalitatieve PIR en PUR van de merken Unilin en Recticel dit aan uiterst competitieve prijzen. Bij ons kan je eenvoudig en goedkoop PIR en PUR isolatie online kopen en later leveren thuis of op de werf!

   

  OP ONZE FACTUREN STAAN DE ISOLATIEWAARDES ZODAT PREMIES ZONDER PROBLEMEN AANGEVRAAGD KUNNEN WORDEN

 • TYPE - XPS isolatie / EPS isolatie

  XPS isolatie - EPS isolatie: ontdek de voordelen

  XPS isolatie en EPS isolatie zijn voor velen nog steeds de gouden standaard als het om isolatiemateriaal gaat. Deze isolatieplaten staan bekend om hun goede isolatiewaarde, relatief lage prijs en makkelijke gebruik. Maar wat zijn nu precies de voordelen van EPS isolatie? En wanneer is het beter om voor XPS isolatie te kiezen? Wij vertellen je over de verschillen tussen EPS en XPS isolatieplaten en brengen je op de hoogte van de unieke voordelen die XPS isolatie biedt. Zo lukt het je om een weloverwogen keuze te maken voor ieder isolatieproject.

 • TYPE - Cellenglas
  Cellenglas isolatie is zoals de naam het zelf zegt, isolatie gemaakt uit glas. Hierdoor heeft de isolatie een zeer hoge druksterkte. 

  De voornaamste toepassing van cellenglas isolatie is koude bruggen vermijden tussen de vloerplaat en de muren, maar ze wordt tevens gebruikt als dakisolatie op platte daken.
 • TYPE - Cellenbeton

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cellenbeton aan uiterst competitieve prijzen.

 • TYPE - isolatiechape / randisolatie

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatiechape en randisolatie aan uiterst competitieve prijzen.

 • TYPE - isolatieschuim

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van PU isolatieschuim aan uiterst competitieve prijzen.

 • Isolatiepluggen en spouwankers

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van isolatiepluggen (eventueel met anker of pin) en isolatieschroeven aan uiterst competitieve prijzen.

 • Luchtdichting / dampscherm

  Dampscherm: onmisbaar bij dakisolatie

  Vochtige lucht in huis of een bedrijf tegengaan? Gebruik een dampscherm om condens binnenshuis te voorkomen. Deze water- en luchtdichte folie houdt vochtige lucht optimaal tegen. Dit materiaal wordt voornamelijk gebruikt bij het isoleren van daken. Verbeter daarom de isolatiewaarde van een huis of bedrijf door je aankoop te doen bij Bouwdepot.


ISOLEREN

OP ONZE FACTUREN STAAN DE ISOLATIEWAARDES ZODAT PREMIES ZONDER PROBLEMEN AANGEVRAAGD KUNNEN WORDEN !

Een doorgedreven woningisolatie is meer dan ooit noodzakelijk met de nieuwe energieprestatienormen en alsmaar stijgende energieprijzen. Een degelijke isolatie kopen is zonder twijfel de beste investering die u kan maken voor uw huis. En ook tijdens de zomer profiteert u van goede isolatie, want dan blijft uw woning lekker koel. Bouwdepot beschikt over een ruim assortiment thermische en akoestische isolatieplaten voor binnenmuren, spouwmuren, dak en zolder,vloeren, enzovoort. Voor deze toepassingen bestaan er zowel natuurlijke isolatiematerialen als kunststofisolatiematerialen, elk met hun specifieke eigenschappen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S