Septics/regentanks & toebehoren

Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van regentanks en alle toebehoren aan uiterst competitieve prijzen. Je kan hier regenwatertanken, regenwaterfilters, septische-/regenputten, regenwaterrecuperatie voor eengezinswoningen online bestellen.

Subcategorieën

 • Septische putten

  Septische put nodig? Wij bieden een breed assortiment septische putten aan. Onze webshop beschikt over een groot assortiment van diverse afmetingen, formaten en uitvoeringen. Alle septische putten in kunststof kunnen bovendien ook als regenwatertank gebruikt worden.

 • Regenwatertanks & -recuperatie

  Wil je graag een regenwaterput of regenwatertank installeren? Een goed idee, want regenwaterrecuperatie is de ideale manier om regenwater efficiënt te hergebruiken. 

 • Regenwaterfilters & -pompen
  Ben je op zoek naar de beste regenwaterfilter voor je regenwaterput of -tank, dan ben je bij Bouwdepot aan het juiste adres. Het belangrijkste doel van een regenwaterfilter is om de kwaliteit van het water in de regenwaterput te garanderen.
 • Onderhoud water/septic
  Het is vanzelfsprekend dat water- en septischeputten onderhouden moeten worden. Wij raden aan dit te doen aan de hand van Bio- en gedazyme activatoren. Deze activatoren zorgen voor een continue werking van je water- en septischeput en zijn bovendien niet schadelijk voor het milieu. Je kan bij Bouwdepot al deze onderhoudsproducten online kopen voor scherpe prijzen.

Veelgestelde vragen over Septics/regentanks & toebehoren

Kunststof regenwaterputten: informatie en specificaties

Wilt u liever een iets kleiner reservoir laten installeren? Bijvoorbeeld omdat u geen ruimte heeft in uw tuin? Dan is een kunststof regenwaterrecuperatiesysteem een zeer goed alternatief. Omdat deze putten een zeer lage massa hebben en in vele verschillende vormen en uitvoeringen verkrijgbaar zijn, kunt u genieten van meer flexibiliteit aangaande de plaatsing.

Ook bij een kleine buitenruimte kunt u op deze manier genieten van regenwaterrecuperatie. Daarnaast zijn bepaalde uitvoeringen ook bovengronds te plaatsen. Dit is vaak al voldoende om bijvoorbeeld de afwas met regenwater te doen, of uw dagelijkse douche. Informeer zeker naar de opties via een professional, zodat u de juiste uitvoering kiest bij uw situatie.


Septics/regentanks & toebehoren

Regenton: voor het hergebruiken van water

Wil je je tuin op een zuinige en duurzame manier bewateren? Dit is mogelijk met een regenton of regenwatertank van Bouwdepot. Met een regenton vang je regenwater op dat je gebruikt om planten en bloemen te bewateren. Regenwater is beter voor planten en bloemen dan kraanwater en daarom is het altijd zinvol om een regenwaterton aan te schaffen. Bouwdepot heeft regentonnen in alle soorten en maten en levert ze aan jou tegen zeer scherpe prijzen!

Wat is het nut van een regenton?

De aankoop van een regenwaterton levert je altijd voordelen op. Je gaat namelijk op een duurzame manier met regenwater om. Het water dat je opvangt kan je gebruiken om bloemen en planten water te geven. Je hebt niet langer kraanwater nodig en dit zorgt natuurlijk voor een forse besparing op de waterrekening. Bovendien is kraanwater kalkrijk en daarom niet geschikt voor de tuin. Dus is een regenton aanschaffen een slimme investering die zichzelf altijd terugverdient.

Welke regenton kies je?

Regentonnen zijn er in allerlei soorten en maten. Een gemiddelde tuin in Nederland of België heeft minstens een regenton nodig met een inhoud tussen de 180 en 250 liter. Uiteraard kijk je ook naar welke regenwaterton het beste in je tuin past. Smaak is net zo goed bepalend in welke regenton het wordt. Verdiep je daarom in het aanbod regenwatertonnen bij Bouwdepot en bestel het gewenste exemplaar eenvoudig online.

Hoe werkt een regenwatertank?

Wil je regenwater duurzaam opvangen en tegelijkertijd het riool ontlasten? Dit is mogelijk met een regenwatertank. Een regenwatertank is geschikt voor gebruik onder of boven de grond. Een tank kan meer water vasthouden dan een normale regenton. Het water dat je opvangt gebruik je niet alleen voor de tuin, maar ook voor het wassen van je auto of het zemen van je ramen. Wel raden we je aan om een regenwaterfilter te kopen om bladeren en andere vormen van viezigheid tegen te gaan.

Wat is het aanbod regenwatertonnen bij Bouwdepot?

In je zoektocht naar regentonnen kom je al snel uit bij onze groothandel. Bouwdepot heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan regenwatertonnen. Naast grote regenwatertanks zijn er ook kleinere regentonnen te koop in de webshop. De inhoud van onze regenwatertonnen ligt tussen de 200 en 10.000 liter. Selecteer eenvoudig welke regenton je nodig hebt.

Bestel online een regenton of regenwatertank

Wil je een regenwaterton voor de tuin aanschaffen en regenwater op efficiënte en duurzame manier inzetten? Bouwdepot heeft ook voor jou een geschikte regenwaterton in de aanbieding. Je kunt altijd rekenen op een goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Een aankoop die je bij ons doet, wordt keurig bezorgd in Nederland of België. Haal je een regenton liever op? Dit doe je bij een van de afhaalpunten in Vlaanderen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S