Prestashop Modules

RUWBOUW

Cement en granulaten vormen de basis voor een maken van een mortel of beton. Belangrijk hierbij is de juiste verhouding granulaten/zand/cement/water.

Subcategorieën

 • Cement

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cement aan competitieve prijzen bestaat uit portland-, snel- en wit cement.

 • Zand en granulaat

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van zand en granulaat aan competitieve prijzen bestaat uit: grind, kift, maaskiezel, spramex, rijnzand (2, 3 en 5mm), metselzand, witzand en zavel

 • Droge beton / betonreparatie

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van kant- en klare betonmortel, sneldrogend beton, betonreparatiemortel en betonreparatiepasta. Dit alles is beschikbaar aan competitieve prijzen.

 • Lateien en poutrellen

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van draagbalken in cellenbeton aan competitieve prijzen.

 • Betonnetten & metaalproducten

  Beton- en metaalproducten vormen de ruggengraat van iedere bouwconstructie. De manier van bouwen wordt veelal door de architect bepaald in samenspraak met de aannemer en de bouwheer.

 • Snelbouw bakstenen

  Snelbouw bakstenen worden gebruikt voor het optrekken van binnenmuren. Snelbouwstenen kunnen naast een draagfunctie ook een warmte en geluidsisolerende functie hebben. Ons assortiment van Thermobrick, PLS 500 en PLS lambda kan je online bestellen aan competitieve prijzen.

 • Betonblokken

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van holle en volle betonblokken in verschillende afmetingen aan competitieve prijzen.

 • Ytong blokken

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van cellenbeton aan competitieve prijzen bestaande uit: snelbouw muurblokken (met tand&groef, handgrepen), kimblokken (koudebrug) en draagbalken.

 • Dorpels

  We bieden een ruim online assortiment aan van standaard arduinen dorpels in Belgische blauwe hardsteen 5cm dik en dit aan zeer competitieve prijzen en snel geleverd.

  De dorpels zijn beschikbaar van 50cm tot en met 180cm lang, per 10cm opgaand. En dit in de breedtes van 18 en 20cm. Zo kan je altijd een raamdorpel of deurdorpel bestellen die geschikt is voor je project.

  Alle dorpels zijn tevens standaard voorzien van een waterdruplijn die niet doorloopt tot aan de zijkant.

 • Bouwfolies
 • Spouwhaken en muurwapening

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van spouwhaken en muurwapening aan competitieve prijzen bestaande uit: isolatiepluggen met ankers, muurwapening voor cellenbeton en metselwerk, spouwankers met waterdrup of schroefdraad.

 • Metselmortel, lijmmortel en voegmortel

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van metsel-, lijm- en voegmortel aan competitieve prijzen bestaande uit: cementmortel, vulmortel,reparatiemortel (eventueel sneldrogend), vuurvaste mortel, lijmmortel en voegmortel.

 • Gevelpleisters en -bekleding

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van gevelpleisters en -bekleding aan competitieve prijzen bestaande uit waterafstotende pleisters voor kalk of cement en wapeningsnetten voor kalk- of cementpleisters.

 • Doorvoerbuizen / wachtbuizen
  In de ruwbouwfase dienen de nodige energiedoorvoeren en wachtbuizen voorzien te worden zodat kabels makkelijk tijdens het verdere bouwproces aangelegd kunnen worden.

  We bieden dan ook een ruim assortiment energiebochten, energiestenen en kabelflex wachtbuizen aan dewelke je online kan kopen tegen competitieve prijzen.
 • Gereedschap ruwbouw

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van allerhande bouwgereedschap aan competitieve prijzen.