RUWBOUW

Cement en granulaten vormen de basis voor een maken van een mortel of beton. Belangrijk hierbij is de juiste verhouding granulaten/zand/cement/water.

Subcategorieën

 • Cement

  Cement: stevig bindmiddel voor allerlei werkzaamheden

  Ga je metsen, voegen of tegelen? Dan is kwalitatief cement onmisbaar. Dit fijngemalen mengsel meng je met water om er een stevig bindmiddel van te maken. Bouwdepot is gespecialiseerd in de verkoop van bouwmaterialen voor de professional en doe-het-zelver. Wij hebben ook voor jouw bouwklus het allerbeste cement in de aanbieding. Dit verzekert jou van het juiste materiaal voor je eerstvolgende karwei.

 • Zand en granulaat

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van zand en granulaat aan competitieve prijzen bestaat uit: grind, kift, maaskiezel, spramex, rijnzand (2, 3 en 5mm), metselzand, witzand en zavel

 • Droge beton / betonreparatie

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van kant- en klare betonmortel, sneldrogend beton, betonreparatiemortel en betonreparatiepasta. Dit alles is beschikbaar aan competitieve prijzen.

 • Lateien en balken

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van draagbalken in cellenbeton aan competitieve prijzen.

 • Betonnetten & metaalproducten

  Beton- en metaalproducten vormen de ruggengraat van iedere bouwconstructie. De manier van bouwen wordt veelal door de architect bepaald in samenspraak met de aannemer en de bouwheer.

 • Snelbouw bakstenen

  Snelbouwsteen: hoogwaardige baksteen gemaakt van klei

  Wil je binnenshuis muren en scheidingswanden metselen? Dit doe je met snelbouwsteen. Bouwdepot is jouw partner in je zoektocht naar professionele bouwmaterialen. Daarom zit je ook voor de aankoop van snelbouwstenen bij ons helemaal goed. 

 • Betonblokken

  Betonblokken: voor stevige constructies

  Betonblokken gebruik je voor dragende en niet-dragende muren. Er zijn allerlei muren en wanden mee te metselen en daarom zijn ze ideaal voor professionele vakmensen. Betonblokken kenmerken zich door een hoge draagkracht en zijn eenvoudig te verwerken op de bouwplaats. Bouwdepot is de ideale groothandel in het speuren naar naar kwalitatieve blokken beton voor je bouwklus.

 • Ytong blokken & kimblokken

  Ytong: licht en natuurlijk bouwmateriaal

  Ben je voor je bouwproject op zoek naar cellenbeton? Dan heb je met Ytong goud in handen. Ytong blokken zijn licht in gewicht en worden daarom veel gebruikt op de bouwplaats. Bouwdepot verkoopt online allerlei soorten blokken beton van Ytong aan aannemers en particulieren. Daarom is het altijd de moeite waard om bij ons een bestelling te plaatsen.

 • Dorpels

  We bieden een ruim online assortiment aan van standaard arduinen dorpels in Belgische blauwe hardsteen 5cm dik en dit aan zeer competitieve prijzen en snel geleverd.

 • Bouwfolies
 • Spouwhaken en muurwapening
 • Metselmortel, lijmmortel en voegmortel

  Mortel: voor allerhande werkzaamheden

  Wil je mortel maken voor metsel- of voegwerk? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor mortel die al kant-en-klaar is. Bouwdepot heeft mortel in de aanbieding voor metselen, tegelen, voegen en stukadoren. Verdiep je in ons aanbod, maak je keuze en profiteer direct van onze scherpe prijzen.

 • Gevels (sidings, pleisters, gevelstenen)

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van gevelpleisters en -bekleding aan competitieve prijzen bestaande uit waterafstotende pleisters voor kalk of cement en wapeningsnetten voor kalk- of cementpleisters.

 • Doorvoerbuizen / wachtbuizen
  In de ruwbouwfase dienen de nodige energiedoorvoeren en wachtbuizen voorzien te worden zodat kabels makkelijk tijdens het verdere bouwproces aangelegd kunnen worden.

  We bieden dan ook een ruim assortiment energiebochten, energiestenen en kabelflex wachtbuizen aan dewelke je online kan kopen tegen competitieve prijzen.
 • Gereedschap ruwbouw

  Ons online assortiment voor de professional en betere doe-het-zelver van allerhande bouwgereedschap aan competitieve prijzen.


BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S