Prestashop Modules

COVID-19

Beste klant,

Sinds de start van de lockdown hebben wij ettelijke malen meer bestellingen ontvangen dan normaal, waarvoor dank. Onze capaciteit is echter niet in dezelfde mate gestegen, integendeel.
Als je bestelt moet je met onderstaande rekening houden:

Indien je voor de optie AFHALEN kiest, dan zal je bestelling pas na 19/4 afgehaald kunnen worden (mits geen nieuwe verlenging van de lockdown periode) en dit zowel voor professionele als particuliere klanten. Je bestelde goederen worden bovendien gedurende de lockdown niet gereserveerd daar bestellingen met verzending voorrang krijgen!

Indien je voor optie VERZENDING kiest, dan zal je zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden wanneer er uitgeleverd kan worden. De gangbare termijnen die bij de producten vermeld staan worden nagestreefd maar zijn NIET GEGARANDEERD, levertijden kunnen oplopen!
Gelieve er tevens rekening mee te houden dat door de grote algemene toevloed aan postpakket-zendingen ingevolge COVID-19 ook onze Bpost zendingen lang(er) onderweg kunnen zijn (dit kan tot 2 weken oplopen indien het een zending betreft dat manueel gesorteerd dient te worden = goederen die door hun omvang niet in een doos verpakt kunnen worden).

MAANDAG 13/4 (PAASMAANDAG) EN DINSDAG 14/4 (VERPLICHTE RUSTDAG BOUW) ZIJN WIJ TEVENS GESLOTEN EN WORDEN ER GEEN BESTELLINGEN VERWERKT OF UITGELEVERD!

CONTROLEER JE BESTELLING GRONDIG VOORALLEER JE AFROND. ER KUNNEN DOOR DE DRUKTE GEEN PRODUCTEN MEER TOEGEVOEGD WORDEN AAN EEN EERDER GEPLAATSTE BESTELLING.

We doen ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te bedienen. Alvast bedankt voor je begrip voor de eventuele vertragingen!

Ga door met winkelen