Product Filter

λ-waarde (Lambda=W/mk)
Fabrikant

Productoverzicht van het merk Recticel

Recticel: een oplossing voor ieder isolatievraagstuk

Isoleren doe je met behulp van goed isolatiemateriaal. Recticel levert isolatiemateriaal van de allerbeste kwaliteit voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het bedrijf Recticel is gespecialiseerd in isolatie op basis van polyurethaanschuim (PUR). Het wordt bijvoorbeeld gebruikt bij dak- en zolderisolatie. Voor de aankoop van Recticel isolatie klop je aan bij Bouwdepot. Wij zijn namelijk dé verdeler in België en Nederland van Recticel. Bij ons profiteer je van een ruim aanbod en zeer scherpe prijzen. Neem direct een kijkje bij ons veelzijdige assortiment en maak kennis met al onze voordelen!

Recticel isolatie voor bouw- en renovatieprojecten

Recticel biedt allerlei PUR-isolatieoplossingen voor bouwprofessionals. Het materiaal is licht van gewicht en om die reden makkelijk en snel te verwerken. Bovendien is polyurethaanschuim uiterst duurzaam en ongevoelig voor vocht. Dit vermindert natuurlijk de kosten voor structureel onderhoud en/of opnieuw isoleren. Daarnaast is dit isolatiemateriaal probleemloos te combineren met hout, steen, beton en kunststof. Om die reden wordt Recticel isolatie veelvuldig gebruikt bij het isoleren van vloeren, muren en daken.

Wat is het aanbod Recticel in onze webwinkel?

Ben je op zoek naar isolatiemateriaal van het merk Recticel? Bouwdepot heeft een divers aanbod van dit merk voor je in petto. Naast isolatiebenodigdheden voor vloeren is er ook isolatiemateriaal aanwezig voor daken, spouwmuren en voorzetwanden. Met behulp van de zoekfilter selecteer je eenvoudig de gewenste categorie. Dit vergemakkelijkt je speurtocht naar de gewenste Recticel producten.

Bestel Recticel isolatie bij Bouwdepot

Werk je graag met isolatiemateriaal van het merk Recticel en doe je je aankoop het liefst bij een specialist in bouwmaterialen? Bouwdepot is dé partner voor bouwprofessionals en heeft ook voor jou alle benodigdheden in huis. Iedere order wordt door ons met de grootste zorgvuldigheid in behandeling genomen. Doe daarom je aankoop eenvoudig online en laat je bestelling door ons bezorgen in Nederland en België. Haal je het bestelde isolatiemateriaal liever op? Dit is natuurlijk geen enkel probleem! Dit kan bij een van onze afhaaldepots. Kortom: bestel Recticel bij Bouwdepot en verzeker je van een geslaagd nieuwbouw- of renovatietraject.

..

Ga naar de Recticel product filter

Toont 1 - 45 van de 45 items
Toont 1 - 45 van de 45 items

BEKIJK HIER ONZE KORTE INFO VIDEO'S