Product Filter

Siergrind, sierkeien & grindplaten

Siergrind: voor een sfeervolle buitenruimte

Geef je je tuin graag een sfeervolle uitstraling? Siergrind is elegant gesteente en een absolute aanwinst voor een buitenruimte. Dit geldt niet alleen voor woonhuizen, maar ook bedrijfspanden krijgen uitstraling met siergrind. Bouwdepot heeft voor zowel bedrijven als particulieren een veelzijdig aanbo...

Siergrind: voor een sfeervolle buitenruimte

Geef je je tuin graag een sfeervolle uitstraling? Siergrind is elegant gesteente en een absolute aanwinst voor een buitenruimte. Dit geldt niet alleen voor woonhuizen, maar ook bedrijfspanden krijgen uitstraling met siergrind. Bouwdepot heeft voor zowel bedrijven als particulieren een veelzijdig aanbod siergrind in de webshop. Ben je als professional ingeschakeld voor de tuin van een opdrachtgever? Bestel dan vooral je siergrind bij Bouwdepot en maak direct kennis met onze aantrekkelijke voordelen!

Lees meer

Subcategorieën

 • Siersplit/gebroken grind
  Split of siersplit is de meest voorkomende vorm van siergrind. Ze zijn ideaal voor opritten, paden, terassen en plantenborders.
 • (Afge)rond grind
  Deze grindsoorten zijn van nature uit afgerond of hebben minder scherpe kanten dan traditionele grindsoorten.

  Hierdoor zijn ze o.a. indeaal voor gebruik op dakterrasen en platte daken daar ze de dakbedekking niet beschadigen.
 • Stabiliserend grind
  Deze (voornamelijk split) grinden bevatten deeltjes vanaf 0mm waardoor ze stabiliserende eigenschappen hebben.
 • Sierkeien & breuksteen

  Sierkeien en breuksteen voor de aanleg van je tuin, oprit, terras of parking? In principe is breuksteen een term die zeer grof siersplit vertegenwoordigt, met de kenmerkende grove randen. Breuksteen komt net als siersplit uit steengroeven. In deze groeven worden met behulp van dynamiet de keien gespleten, zodoende ontstaan de breukstenen.

 • Lava steen
  Bij Bouwdepot kan je het grootste assortiment lavasteen terug vinden en dit aan zéér scherpen prijzen geleverd.
 • Grindplaten & grinddallen

  Grindstabilisatie of bodemstabilisatie nodig voor het aanleggen van een nieuwe oprit, tuinpad of terras met grind, kiezel of keien? Het is een goede keuze om de ondergrond te voorzien van stabilisatie, zo voorkom je dat het grind of de keien na verloop van tijd gaan wegzakken.