Product Filter

Isolatie U-waarde (W/m²K)

Zoldertrappen & knieschotdeuren

Beschikt uw woning over een zolder? Prijs u gelukkig! Dit is een hele handige ruimte, juist omdat u er veel kanten mee op kunt. Vaak worden zolders gebruikt als opslagruimte, maar u kunt er ook voor kiezen een extra slaapkamer te creëren of een werkruimte bijvoorbeeld. 

Subcategorieën

 • Zoldertrappen intrekbaar

  Je zolder gemakkelijker toegankelijk maken? Je kan ruimte besparen, door een reguliere zoldertrap te vervangen door een instrekbare zoldertrap.

 • Zoldertrappen toebehoren

  Bij een zoldertrap is het handig om extra veiligheidsmaatregelen te treffen bij het trapgat. Een uitschuifbare zoldertrap bijvoorbeeld kan wankelen, waardoor het voor mensen die minder goed te been zijn moeilijker kan zijn om veilig de trap op te klimmen. Ook ontbreekt veelal een leuning, dit kan ook een gevoel van instabiliteit veroorzaken.

 • Molenaarstrappen

  Molenaarstrap - veelzijdig en stijlvol!

  Simpel, stijlvol en tijdloos – de molenaarstrap heeft je huishouden veel te bieden. Ben je op zoek naar een trap die je eerste verdieping met de zolder of vliering verbindt? Of heb je een splitlevelkamer en wens je een trap die optisch weinig ruimte inneemt? Dan is de molenaarstrap precies wat je zoekt!

 • Knieschotdeuren

  Heeft u een verborgen stuk opslagruimte op zolder achter de leefruimte, bijvoorbeeld in de lage schuine kanten onder het dak? Dan is een knieschotdeur een ideale oplossing om daar vlot toegang naartoe te voorzien.