Marmox Thermoblock mortel 25KG

Mortel voor plaatsing Marmox Thermoblokken

Meer productinfo

€ 11,02 incl. btw

Marmox Thermoblock mortel 25KG

Geen stockartikel. AFHALEN: kan na 3 werkdagen | LEVERING: 2-5 werkdagen Info leveringen

Info afhalen

✓ GRATIS AFHALING kan op:

depot Wilrijk depot Kampenhout depot Gent
depot Turnhout depot Hasselt depot Evergem
depot Aalst depot Gentbrugge depot Meise
depot Ingelmunster depot Bekkevoort depot Ieper
depot Booischot depot Hoogstraten depot Ichtegem
Veilig online betalen met
Veilig online betalen met

Productinfo

Type Cementmortel
Kleur Grijs
Verkoopseenheid Zak van 25 KG
Pallet (INFORMATIEF) 48 zakken
Marmox Thermoblock mortel 25KG

Extra informatie

EIGENSCHAPPEN: Marmox THERMOBLOCK® mortel is een gebruiksklare, gemodificeerde droge mortel, samengesteld uit gereinigd en gezeefd zand, cement en toeslagstoffen van uitzonderlijke kwaliteit. THERMOBLOCK® mortel wordt gebruikt voor het uitvlakken en plaatsen van de Marmox THERMOBLOCK® tot een laagdikte van maximum 3 cm.

 

KENMERKEN: Zeer goede aanhechting. Hoge waterwerendheid. Voor binnen en buiten gebruik. Goed verwerkbaar en met een zeer hoge eindweerstand. Homogene mortel.

 

VERWERKING: Er wordt steeds gewerkt op een zuivere, gezonde, stof- en olievrije ondergrond. THERMOBLOCK® mortel aanmaken met ±14% water, t.t.z.± 3,5 L water per 25 kg product in een mortelkuip of betonmolen.

Mortelkuip: Giet ongeveer 4/5 van de benodigde hoeveelheid water in een mortelkuip, of in een mechanische menger en voeg de droge THERMOBLOCK® mortel langzaam en gelijkmatig toe. Het geheel met een langzaam draaiende mixer gedurende 3 minuten intensief mengen tot een klontervrije massa. Giet er vervolgens het nog resterende vijfde van de hoeveelheid water bij en meng opnieuw tot een homogene massa bekomen wordt. Na 5 minuten rusten wordt de specie nogmaals intens omgeroerd.

Betonmolen: De betonmolen licht voorbevochtigen. Per zak van 25 kg de nodige hoeveelheid water in de betonmolen gieten en de droge THERMOBLOCK® mortel langzaam en gelijkmatig toevoegen. Het geheel gedurende 5 minuten intensief mengen tot een klontervrije homogene massa bekomen wordt. Te lang mengen vermijden.

 

OPMERKINGEN: Opbrengst van 25 kg poeder is ± 13 L mortel. Men moet het metselwerk tegen warmte, vorst en neerslag beschermen. Niet verwerken bij een temperatuur lager dan + 5°C en niet toepassen op een ondergrond waarvan de temperatuur lager is dan + 5°C of hoger is dan + 30°C.

 

VERPAKKING: THERMOBLOCK® mortel is leverbaar in zakken van 25 kg. Iedere zak bevat een polyethyleen zak, dewelke een zeer lange bewaring garandeert. De houdbaarheid is 12 maanden in de originele, gesloten verpakking en droog bewaard.

30 Andere producten in dezelfde categorie: